Медик, който вече излежава доживотна присъда за две убийства, може

...
Медик, който вече излежава доживотна присъда за две убийства, може
Коментари Харесай

Медик в Германия може да е убил повече от 100 пациенти

Медик, който към този момент излежава доживотна присъда за две убийства, може да е умъртвил повече от 100 пациенти в продължение на няколко години в две лечебни заведения в северозападната част на Германия , оповестиха от локалната прокуратура, представени от " Асошиейтед прес ".

Следователи са направили токсикологични прегледи на пациенти, които са умряли по времето, когато Нийлс Хьогел е работил в лечебни заведения в Олденбург и Делменхорст, прецизират от прокуратурата и полицията в Олденбург. Те са разкрили още 16 случая, за които е обвинен.

 Медицинско лице умъртвило минимум 84 пациенти в Германия
Медицинско лице умъртвило минимум 84 пациенти в Германия

Чрез предозиране на медикаменти за сърце

В края на август немските управляващи оповестиха, че са открили, че той може да е умъртвил минимум още 84 пациенти отвън тези, за чието ликвидиране той към този момент излежава присъда. По това време те споделиха, че чакат токсикологични резултати за още 41 смъртни случая, които в този момент към този момент са известни.

Прокурорите са удостоверили в изказване, че чакат да бъдат повдигнати спомагателни обвинявания против Хьогел при започване на идната година. Допълнителни присъди биха могли да обиден опцията Хьогел да бъде пуснат на независимост под изискване, само че в Германия няма поредни присъди.

Хьогел беше избран за отговорен през 2015 година за две убийства и два опита за ликвидиране в болница в Делменхорст и беше наказан на пожизнен затвор.

По време на процеса против Хьогел той съобщи, че съзнателно е предизвикал сърдечни рецесии при към 90 пациенти в Делменхорст, тъй като се радвал на възприятието, че може да ги съживява . Той по-късно декларирал на следователите, че също по този начин е умъртвил пациенти в Олденбург.

Хьогел е работил в болничното заведение в Олденбург от 1999 до 2002 година и в Делменхорст от 2003 до 2005 година

Прокурорите обявиха, че в този момент той е обвинен за 38 случая в Олдебург и 62 в Делменхорст, само че в пет от тези случаи са нужни спомагателни следствия. Не е ясно по кое време ще бъдат завършени.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР