Медиите в Северна Македония се обединиха около мнението, че техният

...
Медиите в Северна Македония се обединиха около мнението, че техният
Коментари Харесай

В Скопие след мача: България и селски футбол не може да играе, изпуснахме ги

Медиите в Северна Македония се сплотиха към мнението, че техният тим е бил с съсловия над българския и действително е трябвало да победи с победен резултат. Мачът обаче приключи наедно 1:1, което сигурно не се хареса на съседите ни, които в типичния си надменен жанр пристигнаха в Разград като че ли са международния първенец Франция и чакаха да ни разгромят, съобщи Dir.bg.

Очевидно проектът им за погром и оскърбление на българите не се получи, а въпреки и тимът им фактически да имаше игрово преимущество през по-голяма част от мача, в последна сметка във футбола се броят головете, а те бяха по един и за двата отбор. Освен това по-активната игра на северномакедонците им донесе единствено два чисти шанса в мача, като единият от тях бе голът, а другият бе избавяне на Николай Михайлов.

„ България почувства силата на Македония, само че се измъкна “, написа всекидневникът „ Нова Македония “. Изданието стартира разбора си това, че техният тим е посочил на цяла България „ коя е тая Македония “ (точен цитат).

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР