Медиите в Сърбия твърдят, че е възможно през зимата Ботев

...
Медиите в Сърбия твърдят, че е възможно през зимата Ботев
Коментари Харесай

Душан Керкез води свой любимец на Колежа

Медиите в Сърбия настояват, че е допустимо през зимата Ботев (Пловдив) да се укрепи с халфа на Чукарички Лука Стоянович. 29-годишният полузащитник минаваше за любим на настоящия старши-треньор на " жълто-черните " Душан Керкез при взаимния им престой в белградския клуб.

През предходната пролет високият 187 см състезател бе на терена в 9 турнирни мача за Чукарички, в които вкара 5 гола. Така той оказа помощ на тима да завоюва третото място и да се класира за евротурнирите.

Стоянович има богата кариера, като е играл и в Спортинг (Лисабон), кипърския Аполон (Лимасол), белгийските Мускрон и Роял Антверп, Чикаго Файър и саудитския Ал-Хазем.

По принцип Ботев ориентира селекцията си към млади футболисти от африкански генезис. Дори неотдавна такива играчи бяха пристигнали на проби на " Колежа ", само че не бяха утвърдени от Керкез.

През зимата " канарчетата " ще опитат да се подсилят във всички линии. Може обаче да има и продадени футболисти, като сериозен интерес съществува към младежките национали на Нигерия Точукво Нади и Уме Емануел, написа " Тема Спорт ".
 Феновете на Ботев се хвалят: Ние сме на международно равнище!
Феновете на Ботев се хвалят: Ние сме на международно равнище!

" Респект към всички "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР