Медиите в Сърбия също с убедени, че Саво Милошевич ще

...
Медиите в Сърбия също с убедени, че Саво Милошевич ще
Коментари Харесай

В Сърбия за Милошевич и Левски: Нещата са ясни

Медиите в Сърбия също с уверени, че Саво Милошевич ще бъде идващият треньор на Левски.

„ Това, което се шушукаше в последните дни, в този момент към този момент дефинитивно е доказано. Саво Милошевич е към този момент единствено на един автограф от това да води Левски през идващия сезон. Всичко към този момент е конкретизирано. Бившият състезател на Партизан „ бе хванат “ в хотел в София в четвъртък вечер. В петък пък седна на масата на договаряния. Нещата са ясни “, написа telegraf.rs.

Очаква се Милошевич да дойде у нас при започване на идната седмица. Тогава най-вероятно двете страни ще разгласят публично реализирана сделка. А треньорът да бъде показан пред медиите. Саво ще има думата и по входящите прехвърляния, които на „ Герена “ ще вършат през лятото.

Той е настоял пред управлението на Левски да докара трима помощници. Очаква се настояването му да бъде задоволено. Засега не е ясно дали някой от настоящия екип на сините ще влезе в щаба на 49-годишния сърбин. За негово доверено лице минава Алберт Надж.

Двамата бяха съотборници както в Партизан, по този начин и в националния тим на Сърбия. След това бяха дружно и отпред на гранда от Белград.

Милошевич за последно бе отпред на словенския гранд Олимпия през сезон 2021/22, само че бе освободен след 16 мача. Той обаче даде клубът на ФИФА, претендирайки, че раздялата е станала не по този начин, както би трябвало. И в последна сметка завоюва делото в международната централа, която подреди да му бъде платено обезщетение в размер на 300 хиляди евро.

Преди да води състава от Любляна, Милошевич в продължение на година и половина бе старшия на Партизан. С гробарите взе една купа на страната. Като цяло някогашният централен нападател няма огромен опит като ментор.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР