Медиите в Сърбия също с убедени, че Саво Милошевич ще

...
Медиите в Сърбия също с убедени, че Саво Милошевич ще
Коментари Харесай

Оттатък Калотина са сигурни, че Саво поема левскарите

Медиите в Сърбия също с уверени, че Саво Милошевич ще бъде идващият треньор на Левски. " Това, което се шушукаше в последните дни, в този момент към този момент дефинитивно е доказано. Саво Милошевич е към този момент единствено на един автограф от това да води Левски през идващия сезон. Всичко към този момент е конкретизирано. Бившият състезател на Партизан " бе хванат " в хотел в София в четвъртък вечер. В петък пък седна на масата на договаряния. Нещата са ясни ", написа telegraf.rs.

Очаква се Милошевич да дойде у нас при започване на идната седмица. Тогава най-вероятно двете страни ще разгласят публично реализирана сделка. А треньорът да бъде показан пред медиите. Саво ще има думата и по входящите прехвърляния, които на " Герена " ще вършат през лятото.

Интересното е, че фрагменти на Партизан завладяват родния футбол. Начело на безконечния противник е Саша Илич. Така че през идната акция се обрисува забавен паралел в Мач №1 у нас. Националният тим пък е воден от Младен Кръстаич, написа " Тема Спорт ".
 Левски да внимава, Саво Милошевич осъди последния си шеф за 300 000 евро
Левски да внимава, Саво Милошевич осъди последния си шеф за 300 000 евро

Иска да докара трима помощници
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР