Медиите в Румъния преди мача между Глазгоу Рейнджърс и ФЧСБ

...
Медиите в Румъния преди мача между Глазгоу Рейнджърс и ФЧСБ
Коментари Харесай

Стяуа подцени Глазгоу Рейнджърс: Румънците пускат резервите в Шотландия

Медиите в Румъния преди мача сред Глазгоу Рейнджърс и ФЧСБ в Лига Европа на следващия ден концентрират вниманието върху противоречивото решение на притежателя на ФЧСБ Джиджи Бекали - да почиват основни играчи за този дуел.

Румънците са на 4то място в супер класирането от 36 тима. И очевидно към този момент подценяват противника си, след успеха над врага Динамо Букурещ пред 45 000 фенове. До този миг северните ни съседи имат единствено победи в Европа.

Бекали разгласи, че срещите от вътрешното състезание против градските противници Динамо и Рапид са с приоритет и по тази причина за мача с Рейнджърс ще бъде употребен отслабен състав. Тази тактика е стимулирана от желанието на клуба да се концентрира върху значимите дербита в румънската лига, макар че ФЧСБ е в добра позиция в европейската конкуренция.

Този метод на ФЧСБ е общопризнат с изненада, защото тимът към момента има късмет за класиране в идната фаза на шампионата.

Въпреки това, румънските медии отразяват по какъв начин Бекали и треньорът Елиас Хараламбус възнамеряват да дадат отмора на някои съществени футболисти, с цел да бъдат свежи за значимите мачове против вътрешни съперници.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР