Медиите в Казахстан не спират да се занимават с треньора

...
Медиите в Казахстан не спират да се занимават с треньора
Коментари Харесай

Спрягат Херо за Кайрат, той отрича

Медиите в Казахстан не стопират да се занимават с треньора на Лудогорец Димитър Димитров. Последните информации са, че през лятото той ще поеме локалния Кайрат, а в случай че това не стане, бургаският познавач може да се завърне в Иртиш. Херо даже бе потърсен за коментар от локалното издание vesti.kz, само че изрично отхвърли тези клюки.

“Досега никой от клубовете в Казахстан не се е свързал с мен. На този стадий не виждам причина да разясня сходни информации. Когато се появи конкренто предложение, тогава ще забележим. Сега съм се съсредоточил върху настоящия си контракт. Продължавам да проследявам шампионата в Казахстан. Мисля, че главните противници на Кайрат и Астана ще са Ордабаси и Тобол. Дано до челните места стигне и някогашният ми тим Иртиш”, съобщи Херо.

На въпрос по отношение на класата на Кайрат, с който Лудогорец премери сили през зимната пауза, Димитров съобщи: “Знаете, че е мъчно да се създадат заключения въз основа на един или два мача по време на подготовката. Жерард Гоху липсва доста. Това е явно. Просто шефовете на клуба би трябвало да подходят умело и да създадат нужната селекция”.

Херо разяснява и работата на тримата български треньори в Казахстан сега - Георги Дерменджиев, Стойчо Младенов и Никола Спасов.

“Кизил Жар на Спасов има доста непретенциозен бюджет, който не разрешава огромни прехвърляния. Що се отнася до Кайсар на Стойчо, аз смятах, че тимът ще се цели в 4-то или 5-то място. Те съумяха да запазят тима от предходната година, а съумяха да привлекат и още положителни играчи. Мисля, че провалите първоначално са краткотрайна обстановка и в последна сметка те ще се борят за място измежду първите 5 отбора. Ордабаси, воден от Дерменджиев, стартира сезона доста добре. Надявам се те да се състезават за най-високите места”, бе мнението на Херо.

“Меридиан мач”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР