Медиите в Испания не спират да твърдят как Реал Мадрид

...
Медиите в Испания не спират да твърдят как Реал Мадрид
Коментари Харесай

ПСЖ хвърля куп пари, за да отърве Реал от трио ненужни

Медиите в Испания не стопират да настояват по какъв начин Реал Мадрид пробва да отмъкне огромните звезди на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе и Неймар. Но във Франция отвръщат, като споделят, че парижани на собствен ред имат интерес към трима играчи на "белите ".

Вестник "Паризиен " написа, че в проектите на наставника Томас Тухел за лятната селекция попадат Гарет Бейл, Иско Аларкон и Тони Кроос. Това трио не е в проектите за твърди титуляри на наставника Зинедин Зидан за идващия сезон, тъй че няма да има нищо чудно да се стигне до прехвърлянето му на "Парк де Пренс ".

Според информацията на изданието, мадридчани ще се опитат да измъкнат над 200 млн. евро за тримата. Пари Сен Жермен обаче няма желание да дава такива суми за играчи, за които така и така е ясно, че са в тежест на Реал и им се търси нов кей.

Французите се надяват да понижат най-малко на половина желаната сума, само че е евентуално двете страни да се срещнат някъде по средата на претенциите си. Сделките би трябвало да се осъществят още в дните при започване на юни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР