Медиите в Испания и Италия продължават да спекулират по темата

...
Медиите в Испания и Италия продължават да спекулират по темата
Коментари Харесай

В Италия: Барса има само един ход, ако иска Пянич

Медиите в Испания и Италия не престават да спекулират по тематиката с договарянията сред Барселона и Ювентус. Двата клуба приготвят замяна на футболисти, като по-рано през днешния ден се появи информация, че са стигнали до съглашение Нелсон Семедо да премине при " бианконерите " в подмяна на Миралем Пянич, Матия Де Шилио и доплащане от 25 млн. евро. Твърдението на каталунския Sport бързо беше опровергано на Ботуша. Няколко разнообразни италиански издания пишат, че нито цифрите са правилни, нито пък Юве се интересува от Семедо.

Желанието на торинския гранд е да притегли Артур Мело. И единствено в случай че Барселона се съгласи да продаде бразилеца, Миралем Пянич може да се озове на " Камп Ноу ". Подобна договорка обаче е малко евентуална, тъй като в Барса твърдо разчитат на Артур, а и самият бразилец заявява, че желае да остане в отбора.

Сигурно е, че Пянич се продава, а измежду клубовете, с които може се реализира замяна, са Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен. В единия случай Юве ще се опита да си върне Пол Погба, а при възможни реговори с ПСЖ, от " остарялата госпожа " ще желаят Леандро Паредес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР