Медиите в Дания решиха да се пошегуват с руската ваксина

...
Медиите в Дания решиха да се пошегуват с руската ваксина
Коментари Харесай

„Берлингски”: Кръв от Путин е тайната съставка в руската ваксина срещу К-19

Медиите в Дания взеха решение да се пошегуват с съветската ваксина против ковид и президента на страната Владимир Путин.

"Основната съставна част в съветската ваксина против ковид е кръв от самия Путин, в която е открита отрова от тайпан, ДНК от тиранозавър и лед от Северния полюс ", това написа в собствен комичен материал датският всекидневник „ Берлингски” във връзка известието, че.

Една капка е задоволителна, с цел да се реализира съвършен резултат. Ваксината пази още от сифилис, диабет и хомосексуалност, се споделя в материала.

„ Взехме капка кръв от нашия президент и въз основа на това създадохме първообраз, който може да бъде дублиран милиони пъти, с цел да почисти цяла Русия от коронавируса”, „ споделя” представител на съветското здравно министерство.

„ Тази кръв може да се съпостави с кръвта на лъв или на мечка. В нея е открита също отрова от тайпан и ДНК от тиранозавър.

В нея има малко вода от ледовете на Северния полюс, криптонит и сълзи от прозападно настроена украинска майка”, добавя той.

„ Кръвта на Путин лекува и от всички типове хомосексуалност, с изключение на в случаите, когато две красиви рускини се целуват в сексуален филм”, написа още в публикацията.

Уточнява се, че имунизацията няма да се ползва в Русия с такава цел, защото в страната няма нито един педераст, само че Москва има подготвеност да я продава.на „ гнилия Запад”.

Други страни ще могат да закупят имунизацията, само че единствено откакто популацията на Русия бъде имунизирано и при спазването на избрани условия.

„ Не може да употребявате други ваксини или медикаменти против ковид. Пациентът, несъмнено, може да получи лист с разнообразни способи за лекуване, само че в реалност ще бъде имунизиран единствено с съветската ваксина.

Тя би трябвало да бъде употребена през идващите 65 години или до момента в който силите на Путин не свършат”, написа датският вестник „ Берлингски”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР