Медиите в Англия упорито засилиха слуховете, че нещата между Григор

...
Медиите в Англия упорито засилиха слуховете, че нещата между Григор
Коментари Харесай

Никол кръшка на Григор с младок?!

Медиите в Англия настойчиво ускориха слуховете, че нещата сред Григор Димитров и Никол Шерцингер не вървят по най-хубавия метод. Двамата сега са в Лондон, само че все още нито една медия и нито един папарак не са съумяли да ги изловят дружно.

Вместо това изданията в Англия разпространиха информации, че 39-годишната певица, която е жури в известен музикален формат, е купонясвала до дребните часове с един от участниците в шоуто.

Партито се провело в гримньорните на предаването, а Никол и Мат Линен разгневили и защитата с държанието си. На идващия ден Мат бил с подобен махмурлук, че пропуснал подготовките.

"Никол провежда малко празненство и двамата с Мат останаха много до късно с много алкохол. Двамата се схващат доста и флиртуват, само че е почтено, защото Никол си има към момента другар, " описа свидетел.

Информацията за това празненство сигурно няма да се хареса на Димитров, който също е в Лондон, само че пропуща заниманията на половинката си. Дали повода са започващите Финали от АТП в Лондон или нещо друго, следва да разберем напълно скоро.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР