Медиите трябва да се справят по-добре с обяснението си, за

...
Медиите трябва да се справят по-добре с обяснението си, за
Коментари Харесай

Пресата има голяма роля в справянето с реториката на „анти-основните медии“, казва експерт

Медиите би трябвало да се оправят по-добре с обяснението си, с цел да се борят с възходящия песимизъм към медиите, съгласно заместник-директора от Института за бъдещи медии, народна власт и общество (FuJo) на градския университет в Дъблин.

Тъй като по този начин наречената „ анти-мейнстрийм медийна “ изразителност наподобява нараства в джобовете на популацията, доктор Айлийн Кулоти, която е помощник в учебното заведение по връзки на DCU, сподели, че неналичието на схващане измежду обществото по отношение на това по какъв начин работят медиите оставя новинарските издания отворени за рецензия.

Говорейки с breakingnews.ie, доктор Кулоти отбелязва, че въпреки и там от дълго време е „ доста законна рецензия “ на главните медии, има празнина в знанията към законите и конвенциите, които би трябвало да съблюдават новинарските издания.

„ Хората като цяло имат доста малко схващане за медиите и по какъв начин те работи, или по какъв начин се финансират разнообразни издания, или по какъв начин се заплаща на публицистите “, изяснява тя.

Когато се появи съмнение към обичайните издания, хо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР