Медиите съобщават, че американският президент Джо Байдън по време на

...
Медиите съобщават, че американският президент Джо Байдън по време на
Коментари Харесай

Реакцията на Байдън за кокаина в Белия дом порази медиите

Медиите оповестяват, че американският президент Джо Байдън по време на среща с премиера Олаф Кристерсон е отказал да отговори на въпроса какво мисли за следите от кокаин, открити в Белия дом.

Журналистите означиха, че в отговор американският водач се усмихнал, а по-късно разперил ръце. Байдън не сподели нито дума.

Припомняме, че по-рано в резиденцията на президента на Съединени американски щати беше открит бял прахуляк. Експертизата обаче, съгласно представителя на тайните служби Антъни Гулиелм, е посочила, че веществото е безвредно. Проверката е осъществена от противопожарната работа на окръг Колумбия. По време на търсенето и откриването на веществото Байдън не е бил в Белия дом.

Според NBC News хипотетичният опиат е открит в западното крило, където минават чиновници и посетители и където оставят движимостите си, преди да влязат в офисите. Каналът твърди, че веществото е кокаин.

На собствен ред The ​​Washington Post заяви, че вечерта на 2 юли е намерено съмнително вещество. Изданието цитира дошъл на място пожарникар.

„ Виждаме жълта лента, на която написа „ кокаинов хидрохлорид “, съобщават медиите.

Източници на изданието споделиха, че макар позитивния резултат от проучването, опиатът е бил малко.

Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Русия, разяснява обстановката с кокаина в Белия дом. Политикът иронично означи, че вместо изтребителите F-16, обещани на Киев, Вашингтон може да трансферира кокаин на президента Владимир Зеленски.

Коментарът се появи на британски в обществената мрежа.

„ Очевидно вместо F-16 за киевското дете е било приготвено успокоително “, подигра се той.

Според CBS тайните служби на Съединени американски щати организират задълбочено следствие, в което преглеждат записи и регистрационни файлове, с цел да дефинират кой е имал достъп до шкафчето. А прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер сподели, че Байдън е наясно със обстановката.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп също разяснява протичащото се. В Truth Social той сподели, че кокаинът в Белия дом може да принадлежи на сина на президента Хънтър Байдън. И отхвърля да повярва в друга версия, като се има поради, че опиатът е открит „ напълно покрай Овалния кабинет “.

Тръмп допусна, че медиите ще създадат някои успокояващи изказвания и скоро „ цялата история ще бъде сведена до нула “. Истината е известна на чиновниците на реда, тъй като има камери за наблюдаване.

„ Те към този момент знаят отговора, само че евентуално не им харесва “, сподели Тръмп.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР