Медиите продължават да се държат неадекватно на фона на новата

...
Медиите продължават да се държат неадекватно на фона на новата
Коментари Харесай

Слави: Кошлуков да се маха от БНТ, медиите са съучастници на властта - slava.bg

Медиите не престават да се държат несъответстващо на фона на новата действителност. Това написа във "Фейсбук " водачът на партия "Има подобен народ ", който преди дни разгласи, че няма да взе участие в изборите като претендент за народен представител.

Той дава образци с изнесените предходната седмица от служебния министър на опазването на здравето Стойчо Кацаров "ужасяващи разкрития за болница "Лозенец " и данните от министъра на културата Велислав Минеков за "колосални злоупотреби с обществени средства ".

Вместо това медиите се занимавали с пенсионирането на проф. Тодор Кантарджиев и, който по думите на Трифонов, "просто би трябвало да се махне от Българска национална телевизия ".

Според него това са единствено два образеца за това по какъв начин медиите не се концентрират върху същински значимите тематики.

"Един от отговорите за това е по този начин, е, че през последните няколко години въпросните медии съучастваха в чудовищните действия на властта, без значение дали директно или посредством мълчанието и послушанието си ".

Трифонов показва убеденост, че "България най-сетне ще има политици, които няма да пречат на медиите да са свободни "....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР