Медиите помагат на президента Доналд Тръмп. Това е тъжно. Това

...
Медиите помагат на президента Доналд Тръмп. Това е тъжно. Това
Коментари Харесай

Пелоси: Медиите помагат на Тръмп, те са негови съучастници

Медиите оказват помощ на президента Доналд Тръмп . Това е тъжно. Това разгласи ръководителят на Камарата на представителите Нанси Пелоси в изявление за The Hollywood Reporter.
 Демократите разгласиха обвиняванията против Тръмп
Демократите разгласиха обвиняванията против Тръмп

Те го упрекват в корист с власт и възпрепятстване на следствие на Конгреса

По думите ѝ, Холивуд и медиите работят за президента , те са негови съучастници.

Те основават вести от всичко, което той е споделил , съобщи тя, като не се е поколебала да го каже и на приятелите си публицисти.

Не мисля, че става въпрос за вести, а за монополизиране на пространство. Той има тактичност: " Докато приказват за мен, без значение положително или неприятно, не приказват за съперниците ми ", смята тя.
 Сенатът на Съединени американски щати пречи на Тръмп да изтегли страната от НАТО
Сенатът на Съединени американски щати пречи на Тръмп да изтегли страната от НАТО

Проектозаконът е признат от Комисията по външни работи към горната камара

Самият Тръмп постоянно упреква медиите , че работят против него.

Днес следва съвещание на правната комисия към Камарата , на което ще се разисква процедурата по импийчмънт на президента.

Демократите от Камарата на представителите в американския Конгрес не считат да отсрочват процеса на импийчмънт и може още през днешния ден да издигнат публични обвинявания против президента Доналд Тръмп, заяви по-рано ръководителят на комисията по външна политика към Конгреса Елиът Енгъл.

Вчера демократите в долната камара разкриха обвиняванията против Доналд Тръмп. Те го упрекват в корист с власт и възпрепятстване на следствие на Конгреса. Това е историческа стъпка, която може да докара до гласоподаване в пленарна зала най-рано идната седмица.

Лидерът на болшинството в Сената Мич Макконъл съобщи , че горната камара на Конгреса може да стартира импийчмънт процеса против Доналд Тръмп идващия месец.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР