Медиите по света съобщават, че в последно време с Черно

...
Медиите по света съобщават, че в последно време с Черно
Коментари Харесай

Учени направиха зловещо предсказание за Черно море

Медиите по света оповестяват, че напоследък с Черно море се случва нещо доста необичайно. Според тях равнището му непрекъснато се мени и ту навлиза към брега, ту се отдръпва на повече от 100 метра от него.

В някои страни се появяват вести, които учудват всички. Независимо, че морето залива целия бряг, само че и изхвърля върху него голямо количество медузи.

Експертите настояват, че причина за това може и да е наближаващ се взлом.

Но пък въпреки това медузите са доста чувствителни и реагират на всички промени, а при положение на доближаване на взлом отплуват оптимално надалеч в морето.

Учените към този момент потвърдиха, че медузите реагират на инфразвук, честотата на който е 10 Гц и на промените, които протичат в електрическите полета.

Те стартират да отплуват от тези места, където тя е по-ниска. Затова и може да бъде изработен извод, че в Черно море скоро ще се случи някакво сеизмично събитие и медузите ще отплуват колкото се може по-далече от епицентъра му.

Разбира се, държанието на медузите не дава на 100% гаранция, че ще стане земетресение, само че нещо сходно към този момент е следено в Тайланд през 2015 година.

Тогава на брега бяха изхвърляни голям брой медузи и след няколко дни стана земетресение и се стигна до осем бала неспокойствие на морето.
Затова и учените настояват, че хората би трябвало да се приготвят за прелом.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР