Медиите излъчиха видеозаписи, на които се вижда как мъж стреля

...
Медиите излъчиха видеозаписи, на които се вижда как мъж стреля
Коментари Харесай

Двама шведи са убити при стрелба в Брюксел. Видеа показва как стр...

Медиите излъчиха видеозаписи, на които се вижда по какъв начин мъж стреля няколко пъти покрай гара, употребявайки огромно оръжие, а белгийските малките екрани оповестиха, че двете жертви са шведи.

 

Шведският народен тим по футбол довечера трябваше да играе с Белгия на стадион " Хейзел " в квалификацията за Европейското състезание. 

 

Шведската медия " Expressen " показва, че на фрагментите в интернет се вижда по какъв начин мъж, облечен в оранжева светлоотразителна жилетка и бяла каска, преследва няколко души с автоматизирано оръжие, до момента в който създава няколко изстрела. В един от видеоклиповете се чува по какъв начин нападателят крещи " Аллах акбар ", преди да стреля с оръжието си. 

 

Говорителката на полицията Илзе Ванде Кире съобщи, че скоро на мястото на случая са пристигнали служители на реда, които са отделили непосредствения регион. Тя отхвърли да даде детайлности за събитията на стрелбата.

 

Стрелбата е осъществена в миг на нараснала зоркост, обвързвана с продължаващата война сред Израел и Хамас, която увеличи напрежението в няколко европейски страни. В същото време белгийската столица е сцена на засилено принуждение, обвързвано с възходящия интернационален трафик на опиати.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР