Медии отново шумолят по темата за строежа на скъпа сграда

...
Медии отново шумолят по темата за строежа на скъпа сграда
Коментари Харесай

На Вълка му е дебел врата, защото е авер на Ахмед Доган и Бойко Борисов

Медии още веднъж шумолят по тематиката за градежа на скъпа постройка в региона на ловно стопанство „ Искър “, напълно покрай София. Строителството се правило от компания „ Био майнинг “ на предприемача Румен Гайтански. Постройката още предишното лято била оповестена за противозаконна и имало предписание да спре нейното осъществяване.
Това няма по какъв начин да стане. Когато Вълкът е замислил плана, се е договорил с най-важните хора в страната – индивида в Росенец и другия с джипката. Затова в този момент по веригата всички контролни органи и отговорници за прекъсването на безобразието подвигат плещи, крият се и трансферират топката.
Само след 3-4 месеца постройката ще е подготвена и ще бъде открита. Гайтански няма за какво да се тревожи – приключил си е работата с който би трябвало.
През това време медии могат да задават въпроси и да пишат сигнали и до арменския поп – никой няма да им отговори съответно нито ще поеме отговорност. Защото в България е по този начин. Приятел ли си на Доган и Борисов правиш каквото си искаш. Някои назовават това корупция, само че за участниците е просто бизнес. Нямал Вълка позволение за градеж. И какво от това – не щеш ли си подвигна постройката.
Румен Гайтански е оня предприемач, който се прочу с боклука на София. После изчезна за известно време и внезапно се появи до Доган, с който направи даже обща компания през 2018 година
Опитайте да отидете в ловно стопанство „ Искър “, ей по този начин на разходка. Само след минута ще ви наобиколят строги чиновници, които ще ви „ помолят “ да напуснете незабавно, а в случай че започнете нещо да обяснявате, рискувате да по-строго отношение. Но Гайтански-Вълка си строи без разрешителни и си пее, тъй като му е радостно на душата.
Не са нужни доказателства за покровителството на Вълка. Без тях подобен градеж, на такова място просто не може да се случи.
Когато си съдружник с такива хора, вратът ти постоянно е дебел…

Емил Азар
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР