Медии, близки до ГЕРБ и ДПС тиражираха фалшива новина, че

...
Медии, близки до ГЕРБ и ДПС тиражираха фалшива новина, че
Коментари Харесай

Фалшива новина е, че министър Събев напуска ПП заради Лена Бориславова

Медии, близки до ГЕРБ и Движение за права и свободи тиражираха подправена вест, че Николай Събев напуща Продължаваме промяната.

Причината била...Лена Бориславова.

Преди малко той опроверга изказванията.

Ето какво написа Събев:

" Не е значимо че ПИК пишат гнусни неща.

Те са такива. ПИК.

Гадното е че през целия ден се занимавам да давам отговор за тази скотщина на доста хора.

Престанете да четете маргинални медии и няма да се тревожите за гадости.

Lena Borislavova е страховит човек.

Почтена и интелигентна. И с кураж. "



 

Ето какво написа " Пик ". Публикуваме без редакция. Твърденията са опровергани:

" Тежки телефонни совалки по оста София - Созопол текат сега след изненадващия удар, който министърът на превоза Николай Събев нанесе на " Продължаваме промяната ", научи ПИК от сигурни източници в кабинета.

Според източници на ПИК от транспортното ведомство повода Събев да изневери на харвардските аферисти, е несъгласието му за ръководството на партията и командите от началника на кабинета на премиера Лена Бориславова.

Пак съгласно нашите информатори, Събев е подал молбата си още през вчерашния ден, след което е натиснал педала на мощния си мотор и е отпрашил за Созопол, където има баровска хасиенда. На морето компания му прави по-младата му житейска спътница Донка Илиева. Именно тя е влязва в ролата на фотограф, с цел да снима магистралните осъществявания на лудия по високите скорости Дедо Еконтий, на път към морето и след подадената молба за овакантяване. От през вчерашния ден до през днешния ден обаче от " Продължаваме промяната " не обелват и дума за отдръпването на един от министрите им. "

Очевидно Кирил Петков и Асен Василев не са желали да се разчува за напускането му. А аргументите за това са две - от една страна това може да срине резултата на Политическа партия на изборите, а от друга - да изгубят стабилен спонсор като него.

В " Продължаваме промяната " няма да бързат с формалното известие за оставката на Събев, защото да го разубеди се е заел персонално Кирил Петков. Премиерът в оставка през час звънял на куриерския необут да го увещава да размишления. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР