Меди се превърна в една от най-актуалните и харесвани фолк

...
Меди се превърна в една от най-актуалните и харесвани фолк
Коментари Харесай

Меди: Какъвто съм на сцената, такъв съм и в живота. Аз съм един усмихнат и лъчезарен човек

Меди се трансформира в една от най-актуалните и харесвани фолк звезди у нас. Талантлив и обаятелен, той съумя за малко време да притегли вярна публика, която с интерес следи всичко, което се случва към него.

Певецът е безапелационен, че най-важното, с цел да запазиш триумфа си, е да имаш хъс за работа и най-много да можеш да лавираш.

„ Мисля, че е значимо, когато пожънеш триумф, да продължиш да правиш нещата със същия хъс и страст както си ги правил до момента. Да продължиш да работиш и да умееш да лавираш, тъй като в този момент в нашия бизнес нещата са много динамични, това е едно от най-важните качества за един актьор – да умее да лавира “ – споделя изпълнителят пред " Телеграф ".

Само за последния месец надареният реализатор прави 26 участия, а всяка среща с почитателите му минава в цялостна еуфория. Пътят му дотук по никакъв начин не е бил къс.

Виж още:

Още от дете се занимава с музика, а нещата с триумфа му идват в точния момент – тогава, когато е разкрил себе си и може да работи с задоволително хъс, с цел да потвърди, че заслужава да е до най-големите имена в жанра.

За персоналния си живот заобикаля да приказва и акцентира, че има 100 % доверие на фамилията си. С по-малкия си брат Сабатин постоянно се поучава за бъдещите си музикални планове.

" Допитвам се постоянно до него, до татко ми също, тъй като това са хората, които са изцяло откровени и ми дават изцяло съответно мнение. Повечето хора споделят: " О, братле, супер е ", даже да не е в действителност по този начин, само че фамилията ми са откровени и в никакъв случай не ми икономисват както похвалите, по този начин и рецензиите " – уверен е артистът.

Виж още:

Мачото на фолка държи на откровени връзки и с приятелите си, като обича да се заобикаля единствено с положителни и готини хора към себе си и даже твърди, че по този метод релаксира от професионалните си задължения.

„ Какъвто съм на сцената, подобен съм и в живота. Аз съм един ухилен и сияен човек и се стремя да екстрахирам позитивизма и в свободното си време. Затова предпочитам и хората към мен да са положителни и усмихнати. Разтоварват ме готините другари, хора, с които не се усещам зает по никакъв метод. Хора, пред които съм 100 % себе си. Не обичам да вървя по кина и да се затварям в такива пространства. Обичам да съм сред приятни хора, разтоварва ме още фитнесът, когато подкрепям форма, се усещам добре “ – прям е той и прибавя още:

„ Пожелавам си да съм преди всичко здрав, тъй като това е най-важното. Да бъда заобиколен от същински другари, фамилията ми да бъде добре. Пожелавам си да запазя същия хъс, с който работя, да имам шлагери и… имам още една фантазия, само че ще я запазя “.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР