Меди и Моника Валериева все още са двойка за ужас

...
Меди и Моника Валериева все още са двойка за ужас
Коментари Харесай

Моника се похвали - Меди посветил песен на нея! Как се развива връзката им?

Меди и Моника Валериева към момента са двойка за смут на всички в TikTok, а и по всичко проличава, че сред двамата нещата вървят безпрепятствено, хармонично и доста влюбено. 

Именно това стана ясно от отговори на въпроси на Моника в Instagram, като всичко повече приличаше на някакво хвалене вид " мойто гадже е най-готиното ", само че когато е Меди, сме склонни да повярваме и в това. 

Виж още: За моя другар на небето: Антонио разплака с думи за Денис Теофиков, проговори и за любовта 

Моделката съобщи, че към този момент не им е мъчно да поддържат връзката си, макар че Меди има присъединяване ден след ден. А самата Моника си е решила по доста грациозен метод казуса - просто от самото начало са дружно, та даже и на присъединяване. " След време, когато аз също съм ангажирана с нов план, се надявам да балансираме ", оптимистка е тя.

А, става известно, че Меди е посветил шлагера " Да си тук " точно на Моника. Песента е от края на декември, има си и клип, което значи, че връзката им е почнала най-късно началото на декември.

Виж още: Без долни дрехи и с целулит? Плеймейтката Михаела Тодорова втрещи със фотография

Иначе Меди бил напълно наясно с паник офанзивите на половинката си. В началото ги считал за нелепости, само че към този момент приема нещата с схващане и поддръжка. 

Часове след тези самопризнания обаче Моника Валериева остана без Instagram. Фейсбук профилът на моделката е все по този начин разполагаем, само че пък и там не дава пояснение какво се е случило. 

Изображение: https://www.instagram.com/mediigo/
https://www.facebook.com/melina.georgieva.7

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР