Меди и Моника Валериева вече не се свенят да демонстрират

...
Меди и Моника Валериева вече не се свенят да демонстрират
Коментари Харесай

Меди призна, че си ляга с Моника Валериева

Меди и Моника Валериева към този момент не се свенят да показват връзката си
Гласовитият ром Мехмед Гогов, известен с артистичния си псевдоним Меди, призна за връзката си с Моника Валериева преди седмица със фотография в Инстаграм – написа в. „ Уикенд “. Хитовият реализатор и скандалната моделка, за които от много време се мълви, че са си близки, театралничат с демонстративна целувка – отбелязва изданието.

Популярният ром я е хванал за гушата, може би с цел да наподобяват по-страстни за фотографията. По-късно Моника Валериева, която побърза да се изфука с фрагмента, разгласява стори, в което с Меди се въргалят в леглото и тя гали врата му.

„ Без значение от нищо… Просто е обич “ – написа скандалната моделка към фотографията с целувката, а Меди разяснява своята по този начин: „ Изгубен в обич “.

Докато в профила на Моника Валериева почитателите й, както и значително разочаровани последователки на Меди, разясняват фотоса й, то в този на артиста нямат тази опция. Причината е, че Меди е забранил мненията тъкмо под тази фотография.

Моника има афинитет към известни персони. Преди да се хване с изпълнителя, Валериева е спрягана за държанка на Валери Божинов и куп други персони от родния елит.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР