Меди е едно от най-актуалните имена в родния поп-фолк. Той

...
Меди е едно от най-актуалните имена в родния поп-фолк. Той
Коментари Харесай

Азис може да е кралят, но той е принцът на поп-фолка! Кой е Меди и как стана толкова известен?

Меди е едно от най-актуалните имена в родния поп-фолк. Той сякаш се появи внезапно, само че неговите песни бързо катерият всевъзможни ранглисти, а преди изключителното състояние имаше по към 20 участия на месец! Но кой е Меди и по какъв начин съумя да стане толкоз сполучлив реализатор?

Виж още: Бъдещето на поп-фолка е в ръцете на българската Селена Гомез! Коя е Десита?

Меди през днешния ден е на 25 години, а песента, която дефинира за шлагера, направил го известен, излиза през 2019 година Става въпрос за " Само да те запитвам ". Пред Star Reporter изпълнителят споделя, че по нощните заведения всички са знаели коя е тази ария, само че никой не е знаел кой я пеел и с посетителите ходили с телефоните си при dj-я, с цел да си я желаят.

Виж още: Дъщерята на Ванко 1 - по стъпките на Николета Лозанова! Вижте 16-годишната дама

Но истината е, че Меди се занимава с музика от дете. Роден е в Сандански, а на 13-годишен отпътува за Широка лъка, където учи във фолклорното учебно заведение. Там приключва със компетентност тамбура, като добре свири и на китара.

Виж още: Помните ли Крисия Тодорова? Тя към този момент не е дете, а красива млада дама!

Въпреки че песента, която избухва, " Само да те запитвам ", е от 2019 година, през 2018 година кралят на поп-фолка Азис декларира, че настръхва целият, когато слуша Меди. Определя го за неповторим реализатор, който няма еднакъв. 

Виж още: Дъщерята на Асен Блатечки е прелестна млада дама! Вижте я!

През 2018 година Меди в изявление споделя, че неотдавна е почитател на поп-фолка, а обичаните му реализатори са Бруно Марс и Джъстин Тимбърлейк. 

Виж още: Наум Шопов показа трогателна фотография с дребната Амая

Истинският възторг обаче идва преди месеци и това е взаимният план с Константин. Песента, отдадена на Св. Валентин събира милиони гледания за негативно време, а всичко към нея се получило доста непринудено. Меди споделя, че концепцията била на PR-ката на Контастин, която предложила двамата да създадат нещо дружно. Така след няколко визии се родил и този шлагер.

Виж още: Лидия е едвам на 18, а към този момент е звезда! Как стартира всичко за чаровната хубавица?

Що се отнася до карантина, Меди признава, че към този момент е привикнал и даже не скучае. Изградил си е график, който съблюдава - тренировки, игри на конзолата, работа по идни песни и времето просто си минава. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР