Медът и канелата са страхотна комбинация не само във вкусово

...
Медът и канелата са страхотна комбинация не само във вкусово
Коментари Харесай

Чудна рецепта с мед и канела топи излишните килограми

Медът и канелата са страхотна композиция освен във вкусово отношение. Тези два продукта спомагат за дейно намаляване. Но в тази ситуация е значимо да ги употребявате вярно. Предлагаме ви ефикасна рецепта за намаляване с мед и канела.
Залейте половин чаена лъжичка от ароматната фалшификация с 200 мл вряща вода и изчакайте, до момента в който течността изстине изцяло. След това прибавете чаена лъжичка мед към водата и разбъркайте добре. В никакъв случай медът не би трябвало да се прибавя към горещата вода , защото потребните му свойства понижават под въздействието на високата температура.
 Как да отслабнем елементарно: 11 съвета, които ще преобразят фигурата ни Как да отслабнем елементарно: 11 съвета, които ще преобразят фигурата ни
Днес отслабването е цяла промишленост. Продават се чудодейни билки, чайове, медикаменти, които дават обещание събаряне на килограми. Всъщност, в случай че...
Полученият балсам се разделя на две равни елементи. Едната от тях се изпива преди лягане, а втората заран на гладно.
Приятната на усет медено-канелената вода успокоява след тежък ден и работи ободряващо сутринта. Можете да добавите и малко лимонен сок към нея.
Как медът и канелата ви оказват помощ да отслабнете?
Без да се прибягва до някакви спомагателни способи за намаляване, медът и канелата оказват помощ да се отървете от 5 кг месечно. Дори след реализиране на дълготраен резултат можете да продължите да приемате течността, с цел да поддържате постигнатия резултат - щета несъмнено няма да има.
 6 неща за отслабването, които никой не ти е споделил 6 неща за отслабването, които никой не ти е споделил
Спазването на диети е комплицирана задача. Нужни са огромна воля и предпочитание за реализиране на резултати. За жал постоянно тъкмо волята ни липсва....
Канелата предотвратява превръщането на захарите в отлагания в подкожната тъкан, а медът, като източник на въглехидрати, насища и облекчава желанието за сладкиши и нишестени храни.
Освен това еликсирът усъвършенства положението на кожата - освежава я, отстранява зачервяванията и спомага за нейното изглаждане.
Благодарение на тази примес ще забележите, че целулитът също доста е сведен и кожата ви наподобява по-гладка.
И въпреки всичко запомнете, че няма по-добър метод от вярното хранене и диетата, с цел да се избавите от непотребните килограми.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР