Мечтите се сбъдват, когато към тях летиш и караш смело,

...
Мечтите се сбъдват, когато към тях летиш и караш смело,
Коментари Харесай

Иван Минев: Автописта и летище Узунджово - от мото-състезания до туристически обиколки на област Хасково със самолет

Мечтите се сбъдват, когато към тях летиш и караш самоуверено, само че с рационална скорост и твърдоглавие. Това вършат Иван Минев и приятелите на мотоспортовете в Хасково и България към този момент няколко години. А преди ден счупиха протокола и отидоха на срещата с водача ГЕРБ Бойко Борисов не с публични костюми, а с мощни машини и мото-екипи.
 
 Иван Минев и приятелите на мотоспортовете в Хасково и България Иван Минев и приятелите на мотоспортовете в Хасково и България Източник: Политическа партия ГЕРБ
" До скоро говорихме за Хасково като мотостолица на Балканите. Но капацитетът на писта Узунджово е толкоз мощен, че ще направи област Хасково център на моторните спортове на Балканите. Затова сме тук, с цел да кажем, че не сме се отказали ", сподели със слизането от мотора Иван Минев. " Идеята ни за автописта и летище Узунджово е все по-близо до своето реализиране. Извървели сме тежките процедури, на крачка сме от приемане на лиценз за летището, само че имаме още доста работа ", изясни бъдещият народен представител.
 
 Писта Узунджово Писта Узунджово Източник: Политическа партия ГЕРБ
" Писта Узунджово е огромната фантазия освен за хората с бензин в кръвта, както постоянно ни назовават. Писта Узунджово е извънредно нужна, с цел да се спре с войната по пътищата! Тя е нашата обществена идея! Всички виждаме какво се случва, за жалост, всекидневно. А писта Узунджово ще е мястото, където младежите ще имат опция да дрифтят в безвредна среда, вместо да вършат гонки по улиците и по автомагистралите. Вече сме говорили с автошколи от региона, които ще имат опция тук да идват и да образоват бъдещи водачи, ще дадем опция и за на практика и теоретични занятия. Има доста капацитет в тази наша фантазия, по тази причина няма да спрем да я гоним със знанията си и с моторите си, несъмнено ", споделя Иван Минев.
 
Именно по негово предложение Общински съвет Хасково одобри Наредба за ръководството на летище Узунджово и първите доходи в общинската хазна не закъсняха. " Интересът към този обект е голям, просто би трябвало Хасково да изпревари всички в България и да направи тук писта и настоящо летище ", безапелационен е Иван Минев.
 
 Иван Минев Иван Минев Източник: Политическа партия ГЕРБ
Бъдещото оборудване, което няма аналог на Балканите, ще даде мощен подтик и на туризма, и на стопанската система в Хасково. " Представете си единствено, че всяка седмица тук ще има спортни конгреси, надпревари, демонстративни мото-шоу прояви, концерти, празненства под намерено небе и така нататък Това значи преди всичко, че всеки ще знае името на нашия град - Хасково! Означава хиляди хора, които ще идват в Узунджово, ще се посетят туристическите обекти в Хасково, Димитровград, Минерални бани, ще видят Александровската гробница, ще отидат до Извора на Белоногата в Харманли, до Свиленград и Мезек, да вземем за пример. Нашата писта ще даде извънредно мощна стартова скорост на икономическото развиване на цялата област. Убеден съм в това! ", безапелационен е Иван Минев.
" Не се изненадвайте, когато троша протокола и вместо с формален костюм, се явявам на събития с мото-екип. Няма да спра да го върша, както и моите другари и съидейници, до момента в който не създадем писта и летище Узунджово. Пък и по-късно ", с усмивка се " заканва " Иван Минев.
 
 Иван Минев и другари мотоциклетисти Иван Минев и другари мотоциклетисти Източник: Политическа партия ГЕРБ
За да стане област Хасково център на моторните спортове на Балканите, гласувайте за Иван Минев с №22 и преференция 104 в бюлетината.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР