Мечтите на играчите на Севиля и следващия сезон да се

...
Мечтите на играчите на Севиля и следващия сезон да се
Коментари Харесай

Севиля пак се издъни и май ще помаха за сбогом на Топ 4

Мечтите на играчите на Севиля и идващия сезон да се подвизават в Шампионската лига претърпяха тежък удар. Това стана в гостуването на Реал Сосиедад, което андалусийците изгубиха с 1:3.

Така те към този момент са три мача подред без победа, което ги отдалечи трагично от четворката. Утешаващото за южняците е, че има още доста мачове до края на сезона и ще имат опция въпреки всичко да наваксат.

Иначе на "Аноета " домакините играха доста по-добре и напълно справедливо изковаха трите точки. След няколко пропуща в самото начало на Аднан Янузай, баските откриха в 17-та минута. Тогава Иниго Мартинес надскочи отбраната на противника при един корнер и с глава откри резултата.

До почивката домакините имаха множеството чисти обстановки, само че пропуските следваха един след различен. Серхио Каналес можеше да удвои в 29-та минута, само че в последния миг стражът се намеси съвършено.

И тази аристократичност на Сосиедад беше осъдена в последния миг преди почивката. В 44-та минута Уисам Бен Йедер стигна до една свободна топка в наказателното поле и с удар в долния ляв ъгъл направи 1:1.

При този резултат пристигна и почивката, а втората част стартира много по-равностойно. Но постоянството на Реал Сосиедад даде резултат четвърт час преди края. Микел Оярсабал откри Игор Елорса в наказателното поле на чиста позиция и той стреля около вратаря за 2:1.

Всичко в този мач беше решено в последната минута. Тогава създателят на първия гол Иниго Мартинес се прояви като помощник към Карлос Вела и мексиканецът с безмилостен шут оформи крайното 3:1.

Така Сосиедад събра 23 точки на осмата позиция, до момента в който Севиля остава на петата позиция с 29 точки и към този момент е на две зад четвъртия Реал Мадрид, който обаче е с два мача по-малко все още.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР