Мечтите на едно дете са най-доброто пожелание към всички ни

...
Мечтите на едно дете са най-доброто пожелание към всички ни
Коментари Харесай

Премиерът Донев: Мечтите на едно дете са най-доброто пожелание в навечерието на Рождество Христово – диалогът да излекува България от неразбирателството

Мечтите на едно дете са най-хубавото благопожелание към всички ни в навечерието на Рождество Христово – разговорът да излекува България от неразбирателството.

Затова поканих Божидар през днешния ден дружно да открием предпоследното съвещание на Министерския съвет за годината. Това съобщи министър-председателят Гълъб Донев преди началото на постоянното съвещание на служебния кабинет и показа Божидар Лалов на членовете на държавното управление.

Божидар е възпитаник в шести клас на столичното Седмо учебно заведение и млад публицист, който има своя лична коментарна графа в Радио София на БНР. „ През октомври, седмицата след изборите, Божидар ми насочи покана да вземам участие в неговия план – „ Следизборен маратон “. Тогава му споделих, че избирам да се срещнем персонално. Нашата среща на четири очи беше през вчерашния ден и както се споделя в такива случаи – обсъдихме тематики от съвместен интерес “, уточни министър председателят. Божидар показа през вчерашния ден пред Донев за своя интерес към публицистиката като специалност и за любознанието му към политиката като занятие. „ Поисках от него да чуя по какъв начин през очите на едно дете наподобяват последните месеци от политическия пейзаж в България. Божидар ми отговори, че България боледува от недоразумение и лекуването за това положение е разговорът “, добави министър председателят. Пред него и министрите Божидар съобщи, че фантазията му е като порасне да види страната си в мир и съгласие сред хората. На въпрос на премиера какъв би желал да стане – публицист или политик, шестокласникът бе безапелационен в отговора си – публицист. „ Затова и още занапред се изучавам. Така че, сътрудници, може да ме очаквате “, обърна се към медиите шестокласникът.

Министър-председателят Донев подари на Божидар книга по текст на Джон Ленън със заглавието – „ Представи си “. „ Пожелавам ти да останеш постоянно подобен идеалист, какъвто си “, сподели министър председателят.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР