Мечтая ние и децата ни с гордост да говорим за

...
Мечтая ние и децата ни с гордост да говорим за
Коментари Харесай

Мирослав Семов, кандидат за кмет на Дряново: Мечтая ние и децата ни с гордост да говорим за Дряново

Мечтая ние и децата ни с горделивост да приказваме за Дряново, бленувам Дряново да се трансформира в град-градина и където и да се намирам, да ме стопират и да ме питат къде е пътят за Дряново. Това сподели Мирослав Семов, доскорошен кмет и претендент за нов мандат, подсилен от Политическа партия ГЕРБ, по време на закриване на предизборната си акция.



Семов увери, че ще продължи да работи за Дряново, както през миналите четири години и да благоустроява града и селата. „ Убедих се, че най-точната специалност за един кмет е да е мощен локален родолюбец, който непрекъснато мисли и работи за града си”, сподели още Семов, представен от пресцентъра на ГЕРБ.

Водачът на листата на ГЕРБ и общински началник на партията Преслава Демирева съобщи поддръжката си за Мирослав Семов и показа, че гостите на Дряново споделят, че градът е станал доста по-красив и привлекателен, с помощта на сполучливите политики за развиване, които общинските съветници от ГЕРБ и Мирослав Семов са следвали през миналите 4 години.



„ За мен е чест и привилегия да бъда измежду хора - милеещи и отдадени на града – хора като доктор Теодора Мъглова, която непрекъснато се грижи за нашите деца, хора като Катерина Стефанова, която безрезервно дава скъпи познания и умения на дряновските деца, млади бизнесмени като Георги Казаков и Момчил Стойнов, които основават работни места, хора, милеещи за нашия град, с богат опит, извоювали доста победи”, сподели още Преслава Демирева. Тя благодари на регионалния координатор на ГЕРБ Цветомир Михов за поддръжката му за Дряново и за това, че е насърчил локалната конструкция на партията в листата си за общински съветници да включи представители на гражданското общество.



Областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов също съобщи поддръжката си за претендента за кмет Мирослав Семов. „ Благодарение на него и на Преслава Демирева успяхме да стартираме реализацията на една дългогодишна фантазия на дряновци – повсеместен ремонт на основната улица „ Шипка”. Предстои ни дружно да се оправим и с различен доста значим сектор – пътят сред Дряново и Трявна, който е важен и за село Царева морава. Затова ви приканвам да не губим време в предизборна акция и да решим въпроса с бъдещето на Дряново още на първи тур, с цел да може да продължим работата си за развиването на дряновска община”, сподели Цветомир Михов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР