Мечтата за „България на три морета“ може да бъде открита

...
Мечтата за „България на три морета“ може да бъде открита
Коментари Харесай

България на три морета на промоция в нета

Мечтата за „ България на три морета “ може да бъде открита на промоция в Интернет. Тениски с картата на страната ни от времената на Симеон Велики са пуснати на промоция в интернет около националния ни празник, посочила инспекция на.

Патриотични облеклa могат да бъдат открити във всеки профилиран уебсайт за щампирани облекла и даже в тези за шеговити дарове. За да се сдобием с тениска с лика на цар Симеон, ще би трябвало да броим сред 18 и 25 лева според от платформата, която сме избрали за поръчка.

Владетелят обаче не е единствената фигура, символизираща патриотизма на българина, мрежата изобилства от дрехи с лика на революционери като Христо Ботев и Васил Левски, чиито цени вървят сред 17 и 20 лева

Не липсват и оферти за най-малките членове на фамилиите – бебешките бодита, които носят Вазовото обръщение от преди столетие „ Аз съм българче”. С наближаването на празници, свързани с родовата памет, се усилват доста търсенето и предлагането на сходни продукти. Така да вземем за пример дама от столицата продава забрадка за глава по достоверен модел, която е идеална добавка към носията.

Аксесоарът е 30 лева като би трябвало да си доплатим и за доставката до дома. През последната година шлагер измежду дребни и огромни стават точно фолклорните претекстове в облеклата. Справка в мрежата сочи, че търговията с сходни продукти е „ разцъфтяла” като за задачата за основани профилирани уеб сайтове, които да оферират българските дрехи.

Рокля за майката или бебешка дреха в духа на предишното излизат сред 11 и 33 лева За да допълним визията си за празниците като 3 март, 6 и 22 септември пък се оферират чанти и бижута с шевици. „ Торбите” от органически памук вървят за малко под 10 лева, а измежду десените са маслодайна роза и танцуващи момък и мома. В категория бижута можем да избираме сред гривни и огърлици с разнообразни шевици на цени от 12 лева за украшение или 24 лева за комплект.

През лятото в столицата се организира изложбата „ Шевици от историята на Женския пазар”, на която бяха показани 27 везани ръкави, присъщи за женската носия на Софийския район. Самите ръкави са везани в интервала 1890 до 1930 година, на тях могат да се разпознаят орнаменти като листа, кръстове, лалета и птици. Много от тях може да бъдат забелязани към този момент и в мрежата, търговците изкусно ги пресъздават на всеобщи дрехи.

Освен нормалните тениски и чанти, поради пандемията тази година се търсят и маски с български шевици и претекстове. Търговци споделили пред “Монитор”, че през последните седмици българите постоянно си купуват такива маски, по тази причина и тяхната цена към този момент е смъкната от 8 лева на 6 лева

Предпочитани от клиентите са флоралните претекстове и кончетата на бял декор. Бежавият цвят също намира своите фенове. Някои пък комбинират цветята на маската с тези от своята рокля или блуза, на която също има красиви червени венчелистчета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР