Мечтата на всеки мъж е някога да стане баща. Да,

...
Мечтата на всеки мъж е някога да стане баща. Да,
Коментари Харесай

Кои са най-бащински настроените зодии?

Мечтата на всеки мъж е в миналото да стане татко. Да, някои хора биха се пошегували, че избират други неща в живота пред това да бъдат будени от детски рев и потребността от промяна на памперси, само че сигурно в себе си мислят по различен метод. Разгледахме зодиака и с интерес установихме, че има някои  , които имат по-ясно изразени бащински черти. Ето кои са те:
Телец
Телците имат постоянна сигурна сила, която съумява да успокои хората към тях и да ги предразположи. Телците имат доста дисциплинарна сила, много земна – „ каквото посееш, такова ще пожънеш “.
Рак
Раците имат дарбата да отглеждат – дали ще е бизнес, работа, дом, деца или животни. Те основават уют и топлота и в това време са извънредно защитнически към всичко тяхно. Те са в защитна позиция през целия си живот и могат да предадат доста скъпи уроци.
Лъв
Лъвовете са деца по душа и обичат да си играят с тях. Не са доста дисциплинирани, тъй като считат, че е техен дълг да глезят децата, само че по тази причина са доста топли и благи с тях. Изслушват и оказват помощ всякога, когато има потребност.
Везни
Везните имат доста „ фамилен “ манталитет – те желаят да основат крепко семейство и здрави връзки с всички. Неочаквано и за самите тях, те може да се трансфорат в строги и дисциплинирани към децата, тъй като маниерите, положителните маниери и изчистен добър външен тип са доста значими за тях – те ще ги изискват от децата си и прецизно ще ги наблюдават.
 Кои са зодиакалните знаци на най-чудесните майки? Кои са зодиакалните знаци на най-чудесните майки?
Много е любопитно, че има доста черти в главните характерности на зодиите, които биха ни помогнали да определим от представителите на...
Стрелец
Стрелците, които дават сърцето и лоялността на половинката и децата си, стават последователно стожер на фамилията. Стрелците, които в действителност желаят семейство и деца, успяват да бъдат другари с децата си, да си играят, да ги учат,да им дават независимост и в това време да бъдат престиж на цялото семейство и, след време и на внуците.
Козирог
Козирозите са твърди и практични с децата си. Често са по-скоро родител, в сравнение с другар, само че учат децата си чрез примера си на устойчивост, неизменност, спестовност, деловитост и преданост. Те държат децата им да взимат положителни решения и да съумеят в живота.
Заглавна фотография: Pixabay
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР