Мечтата на всеки човек е да остане млад, свеж и

...
Мечтата на всеки човек е да остане млад, свеж и
Коментари Харесай

Тези зодии никога не остаряват

Мечтата на всеки човек е да остане млад, пресен и хубав, колкото се може по-дълго време.

Но за някои хора тайната на младостта не е кой знае каква загадка. Те наподобяват постоянно млади и като вампири минават през годините без смяна.

Някои от зодиакалните знаци имат огромен шанс тъкмо в това отношение.

Ето кои са те:

Водолей

Тъй като те постоянно са в положително въодушевление и се пазят от съвсем всичко отрицателно, това ги резервира млади за доста време напред.

Те са огромни мечтатели и приключенци и в случай че не знаете на какъв брой години е водолеят, в никакъв случай не бихте предположили.

Остават постоянно млади освен по външен тип, само че и по душа!

Близнаци

Весели, занимателни, шарени, единствените бръчки при близнаците се появяват единствено от смях!

Те са с юношески дух и сила и не могат да бъдат спрени както като деца, по този начин и като възрастни.

Козирог

Магически козирозите съумяват като че ли да забавят хода на времето и да останат непокътнати по-дълго време. Повечето обичат спортовете и придвижването и тези неща ги поддържат млади и здрави дълго време.

Дева
 Плодът на младостта, който ще направи чудеса с вас! Плодът на младостта, който ще направи чудеса с вас!
Диетологът Наталия Пугачева ни споделя за един плод, който има изрично въздействие върху здравето на костите, зъбите, косата и ноктите...

Като педантите, които са, посредством поддръжка на здравето си и прецизна грижа за себе си, девите сами съумяват да се запазят колкото се може по-дълго време млади. 

Въздържани, само че въпреки всичко обичащи компплиментите, девите държат на външния си тип.

Лъв

Не може да се каже дали те ви убеждават в свежестта си с техните изобретателни думи или огънят, който гори от вътрешната страна, ги поддържа млади толкоз време, само че е реалност, че са едни от най-привлекателните и енергични зодии.


 Древната загадка на младостта и хубостта Древната загадка на младостта и хубостта
Всички знаят, че Клеопатра е една от първите дами, които съумяват да запазят и удължат младостта си в продължение на доста години. Крали...

Везни

Те доста се опасяват от старостта и смяната във типа им и за това поставят страхотни усилия да поддържат себе си млади и здрави.

Кремове, гримове, тренировки, диети - те съумяват постоянно да сложат граница на всичко и да акцентират по този начин или другояче красивите си черти.

Овен

Те са непрекъснато на педала и изпълнени с сила, нямащи време да се задълбават в дреболии и дребните ежедневни проблеми, което съумява да резервира душeвността им здрава и от там външния тип млад.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР