Мечтата на Сандро Тонали се сбъдна и облече фланелката на

...
Мечтата на Сандро Тонали се сбъдна и облече фланелката на
Коментари Харесай

Сандро Тонали: Мечтата ми се сбъдна

Мечтата на Сандро Тонали се сбъдна и облече фланелката на Милан с №8 на гърба, която в близкото минало бе носена от Дженаро Гатузо. Халфът показа в първото си изявление като състезател на „ росонерите “, че е чест да работи с легенда като Паоло Малдини.

20-годишният футболист приключи прехвърлянето си от Бреша през вчерашния ден, като мина на „ Сан Сиро “ чартърен за сумата от 10 милиона евро.

„ Мечтата ми се сбъдна. Това е фантазия, която доста деца имат. Реших да обявявам фотографията като дете с фланелка на Милан в една от обществените мрежи, тъй като изглеждаше съвършен метод да опиша момента, в който тогава оставих фланелката на Милан, само че в този момент се връщам в този тим. Това е знак “, съобщи Тонали.

„ Избрах №8, тъй като това има значение, както за ролята ми на халф, по този начин и за Милан. Носеше го състезател, основал история в този клуб, Дженаро Гатузо. Обадих му се и той ми отговори като треньор, че даже не е нужно да го запитвам, а би трябвало непосредствено да дойда “, добави още той.

„ Възхищавах се на Малдини като дете и се надявах най-вече един ден да си направя селфи с него, а в този момент ще работим дружно. Чувството е толкоз ужасно да си покрай легенда на Милан. Ще бъде прелестно да играя дружно със Златан Ибрахимович. Може да е по-лесно да му обезпечавам асистенции, защото той в никакъв случай не пропуща. Вече приказвах с Джиджо Донарума, Давиде Калабрия и Алесио Романьоли, които са мои другари от националния отбор. Дадоха ми доста препоръки и сме подготвени за ново премеждие “, сподели Тонали.

„ Това е млад тим, само че този, който към този момент се появи като страховит отбор. Имаме предпочитание да творим. Ще имаме благоприятни условия и би трябвало да ги използваме без съмнение. Казвам на почитателите, че дружно можем да създадем всичко, даже и невъзможното с този Милан “, добави още той.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР