Мечтата на мнозина депутати мандатът да е пожизнено унаследим е

...
Мечтата на мнозина депутати мандатът да е пожизнено унаследим е
Коментари Харесай

Ревизоро не вижда необходимост от изцяло нова Конституция, предупреди за голяма суша

Мечтата на мнозина депутати мандатът да е пожизнено унаследим е на път да се получи. Да не се окаже, че има Велико национално заседание, в което се разискват редица хрумвания и непрекъснато има обстановка „ стигнеш до финала, почнеш през цялото време ”. Това е оценката на екоминистъра Емил Димитров-Ревизоро за.
" Не ми е прелестно да ми споделят мутра, само че и това го има в ръководството ", добави Димитров за сегашната политическа обстановка. Според него, не е толкоз неотложно да има напълно нова Конституция, а може да се създадат някои промени и през Обикновено национално заседание.
 Българска социалистическа партия няма да взе участие в консултациите на ГЕРБ за нова Конституция Българска социалистическа партия няма да взе участие в консултациите на ГЕРБ за нова Конституция
Българска социалистическа партия няма да взе участие в консултациите на ГЕРБ за конституционни промени. Това заяви на изключителна конференция Янаки Стоилов, представен...
Същевременно, съгласно Димитров ходът на Борисов е верен, само че като че ли времето за предприемането му не е уместно. Всеки има претенции и би трябвало всички да влязат, само че като си опонират, какво става? Смятам, че кръглата маса едно време ще ни се види едно положително постижение, по отношение на масата, на която в този момент всички желаят да седнат, само че я няма, заключи министърът пред Нова телевизия. Той де факто не поддържа наложителната наборна работа в смисъл всички да носят униформа наложително и уточни, че в случай че има по-високи заплати, ще има и претенденти за армията.
" Не виждам някакво изключително предпочитание за властта – на драго сърце ще дам поста си на всеки, който го желае, като знам какво го чака ", акцентира Димитров и се оплака за следващ път по какъв начин от властта се желае всичко незабавно, а няма мисъл какво е било преди и от каква основа се потегля.
Екоминистърът предизвести, че заплахата от огромна суша в България се доближава и на идващия министър ще му е доста мъчно. Всички желаят да се закачат към 52-та язовира (15 за питейно-битово прилагане, още толкоз за аграрни нужди), които управляваме. В Източна България от години не е валяло и има огромни проблеми – поречието от язовир " Копринка " до река Тунджа е пресъхнало, даде образец Димитров. Друг образец – язовир " Камчия ". Трябва да чакаме следващата година май-юни или да вземем ограничения още в този момент, сложи риторичен въпрос екоминистърът.
Не са пресушени десетки язовири, всичките енергийни са на 80%, язовир " Искър " е цялостен. Има няколко – по този начин Димитров отговори на въпрос дали язовирите всеобщо са празни. Източна България е зле, повтори екоминистърът, и даде образец с " Камчия ", " Тича ", " Ястребино ", " Жребчево ". " На доста места може да има водни режими, в случай че тази година няма дъжд и сняг ", предизвести той. И изиска да се намерения от язовир " Кричим " да идва вода за Пловдив.
 Скандал в ефир с Ревизоро - не приказва за Натура 2000, Виктор Николаев му сподели да си приказва самичък Скандал в ефир с Ревизоро - не приказва за " Натура 2000 ", Виктор Николаев му сподели да си приказва самичък
За пръв път от 20 години на Българското Черноморие минимум се е строяло, минимум излъчвания от леки коли, минимум чадъри – зара...
" Ще подготвим тактика, мислим по какъв начин да се ръководят водите ", даде обещание Димитров. Той даже заприказва за вода от Дунав за избрани язовири. " Система " Дунав " незабавно би трябвало да се построи ", сподели екоминистърът.
" Вие ще ми кажете, че и крана у дома на някой е обвързван с националната сигурност " - по този начин Димитров сподели, че не го интересуват частните язовири, тъй като не били значими за националната сигурност. Там единствено трябвало положително ръководство, с цел да няма директни проблеми.
По отношение на откритите по места доста пестициди Димитров заключи по този начин - закопавани са от 60-те - 70-те години на XX век, от хора на по 60-70 години, на какъв брой години са тези хора в този момент, с цел да им се търси отговорност? Той призна, че в някои случаи има тонове пестициди покрай водоизточници и по тази причина такива пестициди се преопаковат и транспортират за изгаряне " в интернационално приети инсинератори ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР