Мечтата на много бургаски момичета и момчета да усвоят тайните

...
Мечтата на много бургаски момичета и момчета да усвоят тайните
Коментари Харесай

Театрален колеж „Любен Гройс“ с експериментален клас в Бургас

Мечтата на доста бургаски девойки и момчета да усвоят тайните на актьорското майсторство става все по-лесно осъществима, тъй като от актуалната образователна година Театрален лицей „ Любен Гройс “ разкрива свои клас в Бургас. Ръководител ще е артистът и режисьор Ники Илиев, а помощник талатливият бургазлия Георг Киряков.

Студентите ще се образоват в зали на Културен дом НХК. Документите за кандидатстване би трябвало да се подадат до 7 октомври. Изпитите са на 9 и 11 октомври, а образователната година ще започва на 4 ноември. Повече за кандидатстването вижте в линка:.

Разкриването на класа по актьорско майсторство се осъществава с дейното подпомагане на Община Бургас.

Само преди седмица завърши уъркшопът „ Магията на театъра и киното “ в Културен дом НХК, който също се реализа по самодейност на Търговска колегия “Любен Гройс “ и Община Бургас.
Участниците в киноработилницата приключиха образованието си като показаха пред аудитория в Културен до НХК 5 късометражни кино лентата, които включваха тематиката Бургас. Те ще бъдат представяни на разнообразни събития, проведени от Община Бургас.

В уъркшопа се включиха известни артисти и лица от кино промишлеността като Башар Рахал, Ники Илиев, Михаил Махайлов, Ваня Николова, Любомира Башева, Геор Киряков. Преминалите този курс ще употребяват финансови преференции, в случай че бъдат признати в бургаския клас по актьорско майсторство за кино и спектакъл на Театрален лицей " Любен Гройс ", припомниха от образователното заведение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР