Мечтата на едни и кошмарът на други е напът да

...
Мечтата на едни и кошмарът на други е напът да
Коментари Харесай

Стана ясно кога ще видим „джипа“ на Ferrari

Мечтата на едни и кошмарът на други е напът да се сбъдне откакто Ferrari публично разгласи датата на която ще показа първият SUV в своята история. След многочислени тийзъри и шпионски фотоси, моделът Purosangue ще бъде публично показан пред необятната аудитория на 13 септември тази година по време на специфична онлайн премиера.

You heard it here first.
More will be revealed on the 13th of September.

— Ferrari (@Ferrari)
Новината за това пристигна персонално от италианската марка, която разгласи датата посредством профила си в Twitter. От Ferrari към този момент разкриха, че кросоувърът ще бъде показан във версия с V12 мотор с атмосферно пълнене, а вместо известното наименование SUV, компанията избира да употребява личното FUV (Ferrari Utility Vehicle). Шпионските фотоси, които сме виждали досега разкриват, че Purosangueще наподобява повече на издигнат хечбек, в сравнение с типичен кросоувър.



Формите ще са напълно в стила на Ferrari, а с изключение на хармоничният V12, Purosnague ще се предлага с въздушно окачване, задвижване на четирите колела и автоматизирана трансмисия. Интериорът евентуално ще е задоволителен за четири индивида, наследявайки конфигурацията от FF и GTC4Lusso, само че с повече място и четири порти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР