Мечтата ми е да видя стабилна България, силна България, с

...
Мечтата ми е да видя стабилна България, силна България, с
Коментари Харесай

Йотова: Мечтата ми е да видя стабилна България с едно сериозно мнозинство в НС

Мечтата ми е да видя постоянна България , мощна България, с едно съществено болшинство в Народното събрание с хора, които към този момент и в този момент в главите си и по време на предизборната акция имат решенията за това по какъв начин България да излезе от рецесията , в чието подножие към момента сме. Това сподели на археологическия комплекс Перперикон вицепрезидентът Илияна Йотова. 

Тя изкачи скалния град на траките, а поканата за визитата ѝ бе от Регионален исторически музей – Кърджали и археологическия екип на проф. Николай Овчаров.

Йотова изясни, че предизборната акция ще бъде значима в няколко направления .

„ Първо доста се надявам, че ще бъде зарязан тонът и методът , по който се водеше политическата полемика, в случай че това изобщо беше политическа полемика в последните няколко Народното събрание. Ще чакаме, като жители, от политическите партии не да описват визии, не да описват тежки планове, а съответните им прагматични решения какво би трябвало да се прави до декември месец, какво би трябвало да се прави напролет на идната година в няколко насоки “, сподели Илияна Йотова. На първо място тя открои гарантиране на енергийните доставки, които да спасят българския бизнес и българските жители. 
 Илияна Йотова Българска телеграфна агенция
На второто, само че не по значение – преодоляване на цените и в случай че не напред, то най-малко да запазим стандарта си на живот, какъвто го имаме през последните няколко години. „ И на последващо място, пред служебния кабинет има и още тежки задания за решение: децата да тръгнат обикновено на 15 септември на учебно заведение и да се подготвим вероятно и за нова вълна от COVID-19 , нека това да не става, с цел да не блокираме страната, тъй като така и така сме с задоволително тежка обстановка. “, сподели още вицепрезидентът Йотова. Тя акцентира нуждата в този момент да се положат всички старания, национални и локални, с цел да се спасят хората – да не се позволен човешки жертви и да се избави имуществото на хората, най-много в потърпевшите две села в Карловската община. На второ място тя открои незадоволително положителната инфраструктура, която да защищава от наводнения.

„ Не се чистят реки и язовири и този път би трябвало да се стигне с истината до дъно кой е виновен и да има осъдени, тъй като този диалог го водим всякога и всякога се сблъскваме с едно и също нещо “, разяснява Йотова. Тя добави, че би трябвало да бъде направена доста бързо оценка на вредите.

От върха на Перперикон Илияна Йотова прикани министъра на културата да направи цялостно следствие за какво не са дадени парите за археологически разкопки. 

Илияна Йотова се качва на Перперикон за повторно. Тя бе п осрещната от кмета на Кърджали инж. Хасан Азис, шефа на Регионалния исторически музей Даниела Коджаманова , ръководителят на разкопките проф. Николай Овчаров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР