Мечтаната работа на принц Джордж е същата, която баща му,

...
Мечтаната работа на принц Джордж е същата, която баща му,
Коментари Харесай

Мечтаната работа на принц Джордж, която той никога не може да преследва - и е същата като на баща му Уилям

Мечтаната работа на принц Джордж е същата, която татко му, принц Уилям, имаше, когато беше дете - само че защото принцът на Уелс е престолонаследник, а най-големият му наследник е втори по ред, никой от тях не би могъл да преследва различна кариера.

Според създателя Андрю Мортън, който е написал биография на принцеса Даяна, Страстта на Уилям е обвързвана с починалата му майка. Припомняйки си диалог, който Даяна е провела със синовете си Уилям и Хари, господин Мортън сподели, че принцът на Уелс е мечтал да стане служител на реда, с цел да пази майка си.

Биографът сподели: „ Уилям и Хари са били наясно със ориста си "... Веднъж момчетата обсъждаха бъдещето си с Даяна. Когато порасна, желая да стана служител на реда и да се грижа за теб, мамо ", сподели Уилям. Бързо като момент Хари отговори с нотка на успех в гласа си: О, не, не можеш, би трябвало да си крал. "

Изглежда, че визията да стане служител на реда е част от фамилията, защото принц Уилям преди този момент разкри, че най-големият му наследник принц Джордж също е бил „ обс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР