Мечтаете да работите в телевизията. И приятелите започват да ви

...
Мечтаете да работите в телевизията. И приятелите започват да ви
Коментари Харесай

Мечтата ви не се сбъдва? А сигурни ли сте, че сте готови за нея?

Мечтаете да работите в малкия екран. И приятелите стартират да ви снимат на видео – стеснявате се, криете се от камерата, молите да изтрият видеоклипа.

Вселената си мисли „ Ето, простак, аз му давам опция да тренира, а той се крие в дупката “.

И не извършва вашето предпочитание.

Мечтаете да живеете в друга страна. А попадате на благоприятни условия да си намерите работа – отхвърляте, казвате, че заплащат малко или даже по -лошо – смятате се за неподобаващ. Вселената мисли: „ Добре, ще й дам гратис турне в Европа, просто я оставете да взе участие в надпреварата! “ А вие, като видите конкурс в обществените мрежи, мислите „ Да, още една измама “ и превъртете надолу.

Или мечтаете за кола. Lexus да вземем за пример. Но, несъмнено, в това време нямате брошура, не знаете по какъв начин да шофирате и не желаете увеличение на заплатите на работното място – смущавате се. Не желаете да откриете личен бизнес, макар че дълго време сте се питали „ Е, по кое време най-сетне? “

Има милиони такива истории. Когато хората в действителност желаят, те си показват, записват фантазията си в десетки тетрадки, само че отново „ не върви “. Чудите се за какво? Може би тъй като ние самите не сме подготвени за нашите стремежи?

Вселената надалеч не е глупава млада дама, тя може да направи просяка милионер за една нощ, да сгоди неомъжена за принц и да даде на безработен  мечтана работа. Как? Тя просто изпраща знаци, само че някои ги следват, до момента в който други ги отхвърлят.

В взаимозависимост от равнището на развиване на вашата вътрешен глас и сензитивност, можете да разпознаете по -малките знаци и можете да видите единствено когато светът съответно ви удари с чук по главата.

Пример за дребен знак. Вие сте счетоводител, желаете да напуснете работата си и да обиколите света. Страхувате се, че ще останете без пари и в никакъв случай не сте се опитвали да работите от разстояние. Когато сте в асансьора за работа,  чувате диалог сред двама непознати, че имат потребност от счетоводител – ДИСТАНЦИОНЕН. Вашите дейности: считайте го за съвпадане и вкарайте или разпознайте знака на ориста и попитайте по -подробно!

Ако поради вашата фантазия даже не можете да съберете храброст да се намесите в диалог сред двама души в асансьор, тогава на какво сте способни? Ще чакате   светът да ви сервира нещо на сребърен поднос? Хайде, чакайте.

Готови сте за фантазията си, когато:

имате доверие на света: всичко идва в точното време, не изисквате „ тук и в този момент “ и не пишете сюжети по какъв начин би трябвало да пристигна. Просто вярвате, че ще бъде!

слушате себе си: това не е наложена фантазия, а ваша персонална, в случай че не желаете – това е обикновено! Вие не страдате, пробвайки се да постигнете това, което душата ви към този момент не желае

ДЕЙСТВАТЕ! Дори с дребни стъпки, малко, само че вие вървите към огромната си мечта;

не поставяте условия: колкото повече „ в случай че “, толкоз повече спънки пред фантазията. Това значи, че не сте подготвени за нейното осъществяване, защото поставяте спънки, даже и да не са на подсъзнателно ниво;

можете да започнете да живеете с фантазията още си през днешния ден! Много хора желаят да вземем за пример къща край морето, да посетят Америка или да обиколят цялата страна, само че „ по -късно “. Ако не сте подготвени да започнете тъкмо в този момент, значи не сте подготвени да сбъднете фантазиите си.

Да не сте готови е обикновено. Не е обикновено да се жертвате, да вървите посредством мощ и отвращение. Разбира се, колкото по -голяма е фантазията, толкоз повече боязън би трябвало да се преодолява и толкоз по -трудно е да излезете от зоната на комфорт. Но, въпреки това, колкото по -висока еуфория ще ви застигне в последна сметка.

Ако сте подготвени за фантазията си – вървете към нея! Ако нещо ви забавя, би трябвало да разберете какво тъкмо. И колкото по -бързо, толкоз по -добре. Бъдете себе си. Никой няма да сътвори живота ви вместо вас!

econet


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР