Мечтаете да имате хармонична и здрава връзка? Искате да откриете

...
Мечтаете да имате хармонична и здрава връзка? Искате да откриете
Коментари Харесай

10 типа хора, с които никога не трябва да имате връзка

Мечтаете да имате хармонична и здрава връзка? Искате да откриете индивида, с който да прекарате остатъка от живота си щастливо?

Ако е по този начин, значи сте като по-голямата част от човечеството. За да го постигнете обаче би трябвало да избягвате някои видове персони, които ще отровят връзката ви. Не единствено че нещата в любовта сред вас няма да се получат, а може и да изкривят визията ви за благополучие вечно.

И по този начин, кои са видовете персони, които не бихте желали да са ви интимни сътрудници?

1. Хроничните критици.

Не мислете, че виновността е у вас. Те просто ще подлагат на критика всичко – държанието ви, реакциите ви, разбиранията ви. Не се опитвайте да се измененията, с цел да им угодите, тъй като се колебаете дали пък не са прави. Не са! Трябва ви човек, който ви обича поради самите вас. Не е нужно да се променяте поради мрънкаща личност, която в никакъв случай няма да е удовлетворена.

2. Болезнените ревнивци.

Те просто отравят връзката ви. В даден миг се улавяте, че стартирате да криете неща от тях, единствено с цел да не ви мрънкат още веднъж за нелепости. Това не е същинска връзка, а игра на гоненица.

3. Патологичните лъжци.

Хващате го един път, след това отново, трети, пети път. Докога? Дори да се опитате да поговорите с подобен човек, това няма да помогне, тъй като той ще се съгласи с вас и ще продължи да си прави каквото си е наумил. А може и да отхвърля до обратен тласък. Накрая вие ще се съгласите с него и по този начин до идващия път.

4. Кралят на драмата.

Крал или кралица на драмата – това е един от най-лошите вероятни типажи персони, несъответствуващи за връзка. Те ще се сърдят за всичко. Непрекъснато ще вършат от мухата слон, до момента в който не започнете да забравяте за какво в действителност сте ги обичали в миналото.

5. Вечното дете.

Някои хора отхвърлят да пораснат. Детинското държание е белег за съществени дефицити и комплекси. Такива хора имат потребност от непрекъсната протекция, директиви, препоръки, помощ. Изобщо не могат да се оправят сами.

6. Работохоликът.

Ако това, което е най-важно за вас във връзката е да имате човек до себе си, на който можете да разчитате, не се влюбвайте в работохолик. Той просто няма да е до вас, когато ви би трябвало прегръдка. Работата е преди всичко, вие не.

7. Коренна диаметралност на вас.

Въпреки че споделят, че противоположностите се притеглят, това не е напълно по този начин. Ако можете да опишете вас и колегата ви като „ денонощно “, „ черно и бяло “, „ олио и оцет “, сладко и солено “, значи връзката ви е обречена. Колкото и да се обичате, в даден миг разликите сред вас ще стартират да ви пречат. Това е самата истина.

8. Пристрастеният.

Алкохол, опиати, хапчета, цигари, хазарт, дами – няма значение каква е пристрастеността му. Дори да се откаже от нея, ще я размени с друга, която да го утешава. Пристрастеността е генетично избрана, тъй че от нея избавление няма.

9. Вечно състезаващият се.

В последна сметка сътрудник ли имате или противник? Не се обвързвайте с някого, който непрестанно се съпоставя с вас, желае да ви надмине по триумфи или да ви потвърди какъв брой по-добър е от вас в някаква област.

10. Егоистът.

В една връзка би трябвало да има поддръжка и схващане по отношение на другия сътрудник. Ако половинката ви е патогенен лакомец, нямате късмет за естетика в бъдеще./az-jenata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР