Мечтаем си за любовта, а тя понякога не идва. За

...
Мечтаем си за любовта, а тя понякога не идва. За
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще изживеят любовна приказка през 2020 година

Мечтаем си за любовта, а тя от време на време не идва. За 3 от зодиите това напълно няма да е правилно през наближаващата 2020 година Ще ви се случи нещо сантиментално и друго, тъй че да запомните годината с страстите, които сте изпитали.

Овен
Началото на 2020 година ще стартира умерено и без доста промени. Февруари ще е добър месец за промяна на местожителството ви, тогава ще имате шанс, където и да решите да отидете. Март месец ще премине в диалози до късно през нощта с нов човек, който ще влезе решително в живота ви. Април ще ви подскаже, че този човек има съществени планове към вас. Сърцето ви ще трепва всякога, в който видите името му изписано на екранчето на телефона ви. Май и юни ще бъдат извънредно сантиментални и прочувствени месеци, след които ще следва безумно щастливо лято. Ще бъдете неразделни, ще си разказвате света и всичко това няма да свърши с края на есента. Приказката ви ще продължи... какъв брой зависи от вас самите.

Рак

Вашата любовна година ще стартира непосрествено след изпращането на остарялата година. Още на новогодишния ваучър, на който ще се озовете, ще се запознаете с доста симпатична двойка. Особено доста ще си допаднете с единия от двамата и напълно незабелязано ще се влюбите. Не изпитвайте скрупули, тяхната обич от дълго време е завършила и връзката им по този начин или другояче наближаваше своя край. Вие сте единствено добра причина всичко да свърши и да стартира нещо ново, прочувствено и красиво. Пролетта ще бъде най-романтичния интервал от годината за вас. Ще изживеете една прелестна обич, за която не сте и мечтали. Август може да заживеете дружно, което ще ви се стори шеметно бързо, само че и напълно разумно. Октомври и ноември са месеците, в които е доста евентуално да се сгодите. Хубавите неща... от време на време стават бързо!

Стрелец
Всяка разлъка ни учи на доста и ни дава нови пътища, по които можем да открием същинската си обич, с която никой не може да ни раздели. Януари и февруари 2020 година ще бъдат леко меланхолични месеци за вас и тъкмо,  когато минимум очаквате, още при започване на март, ще се влюбите бясно и неразумно. По-добре по този начин! Действайте самоуверено, не слушайте другите и правете това, което сърцето ви нашепва. Април, май и юни ще бъдат най-бурните прочувствени месеци. Ще се чудите и ще играете " танго " в връзките си - стъпка напред, стъпка обратно и доста, доста диалози до късно през нощта. Но нищо от това няма да е на вятъра, тъй като най-сетне ще се " предадете " в плен на любовта и до края на годината ще се чувствате като воин от сантиментален филм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР