“Мечтаехме да участваме на това състезание. С украинката винаги мачовете

...
“Мечтаехме да участваме на това състезание. С украинката винаги мачовете
Коментари Харесай

Ивет Горанова: Този медал е изключително важен, доближава ме до Олимпиадата

“Мечтаехме да участваме на това съревнование. С украинката постоянно мачовете са ни доста оспорвани. Тя въпреки всичко е първа в международната класация. Доста обиграна. Има доста опит. С нея би трябвало да се биеш крепко, другояче няма по какъв начин да победиш. За мен този орден е извънредно значим. Той ще ме приближи до квотата за олимпийските игри, което е най-голямата ни цел “, показа Ивет Горанова пред пресаташето на БОК Тодор Шабански откакто завоюва златния орден в категория 55 кг на шампионата по карате в дисциплината „ кумите “ на Европейските игри в Минск.

“Удовлетворени сме. Този труд, които постави Ивет имаше резултат. Това е най- хубавото отличие, което тя можеше да вземе – златния орден. Всички мачове бяха доста хубави на това съревнование. Последният мач беше доста атрактивен. Имаше всичко. Щом победихме всичко е прелестно “, добави персоналният треньор на Ивет - Ангел Стефанов.
 Злато за Ивет Горанова в Минск @@@
Това е трето златно отличие за България от Европейските игри в Минск, след купите на Мария Оряшкова (самбо) и Станимира Петрова (бокс).

bnr.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР