Мечката е заснета и на паркинг, докато проверява кошчета за

...
Мечката е заснета и на паркинг, докато проверява кошчета за
Коментари Харесай

Това Не Е Било! Огромна Мечка Нахлу В Районното Полицейско Управление! Ново Видео!

Мечката е снимана и на паркинг, до момента в който ревизира кошчета за отпадък. Няма нанесени никакви вреди от визитата на мечката, удостоверяват служителите на реда.

Мечките в региона търсят храна до 20 часа дневно, до момента в който се приготвят за зимен сън, разяснява на своя уеб страница службата по горите на Съединени американски щати.

Град Тръки, който се намира в окръг Невада, предизвестява, че мечки постоянно се срещат в региона и жителите би трябвало да внимават къде и по какъв начин изхвърлят боклука си.

" Дивите животни естествено се опасяват от хората и стига да спазвате отдалеченост те нормално няма да ви притеснят, в случай че животното не е привикнало с човешки контакт. Когато мечките имат елементарен достъп до човешки хранителни източници, в това число отпадък, държанието им се трансформира. В тези случаи мечките към този момент не са внимателни и не се опасяват към хората и това може да докара до имуществени вреди и даже да заплаши човешката сигурност ", оповестяват на уеб страницата си от локалната община.

" Имайте поради, че мечките и други диви животни са привлечени от всичко което се яде или им мирише привлекателно ", допълват те.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР