Мечка е паднала от първия етаж на паркинг в търговски

...
Мечка е паднала от първия етаж на паркинг в търговски
Коментари Харесай

Мечка влезе в мол - падна от балкон СНИМКА

Мечка е паднала от първия етаж на паркинг в търговски център в град Брашов в Централна Румъния, съобщи организация Аджерпрес. В резултат на рухването животното е потърпевшо тежко и се е наложило да бъде евтаназирано.

Екипи за интервенция са следили придвижването на животното от самото начало и в нито един миг не е съществувал риск за популацията, прецизират от кметството на обитаемото място.

 

Мечката разкрила балкон на паркинга и пробвала да излезе през него, вследствие на което е паднала. Макар и ранена, тя минала десетки метри преди да бъде хваната от профилирания екип. Заради нараняванията на животното, е било взето решение за евтаназия.

Un urs rănit grav după ce a căzut de la primul etaj al parcării unui mall din Brașov a fost eutanasiat

Citiți aici:
— Libertatea (@libertatea)

Миналата седмица друга мечка влезе в двора на къща в северната част на Брашов, а локалните поданици бяха предизвестени да заобикалят зоната чрез системата RO-ALERT.

 

В Румъния живее най-голямата популация от кафяви мечки в Европейски Съюз. Броят им не е обновен от 2013 година, само че се счита, че над 6000 екземпляра, а съгласно някои оценки даже 10 000, живеят в 30 от общо 42 окръга на страната.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР