Мечка - 10 декември до 9 януари. Това са хора,

...
Мечка - 10 декември до 9 януари. Това са хора,
Коментари Харесай

Кое е вашето животно според славянския хороскоп?

Мечка - 10 декември до 9 януари. Това са хора, които са с огромно въздействие върху другите, само че не се възползват от това. Ако се постанова, обръщат обстановката в своя изгода, без да накърняват възприятията на другия.

Вълк – от 10 януари до 9 февруари. Вълкът пази територията си и не харесва тези, които се пробват да му я лишават. За него ползите на неговото семейство са над персоналните му ползи. Вълкът има доста предани другари.

Врана – от 10 февруари до 9 март. Мъдри хора, които елементарно реализират това, за което други се мъчат с години. Имат мощна вътрешен глас и елементарно намират отговори на комплицирани въпроси. Не стават ръководители. Виждат няколко хода напред, по тази причина не прибързват с решенията.
 Разберете какво животно сте съгласно характера ви Разберете какво животно сте съгласно характера ви
Вълк Хищник, който непрекъснато е ориентиран към задачата си. Той се грижи за фамилията си, без да мисли за възприятията и мнението на другите....

Видра – от 10 март до 9 април. Това са хора, които усещат огромна мощ в себе си. Те постоянно са в придвижване и са уверени в личната си справедливост, даже когато имат възприятието, че са на неверен път. Безкористни хора, които оказват помощ на всеки, който е в неволя.

Жаба – 10 април – 9 май. Изключителната адаптивност към всяка обстановка оказва помощ на тези хора. Те елементарно се изкачват по кариерната стълбица и заемат високи постове. Разбират се прелестно с всички.

Лисица – 10 май-9 юни. Това са радостни хора, които обаче са и подли. Те се опасяват от рискове, по тази причина се стараят да ги избегнат. Оставят работата свършена на половина, само че постоянно реализират повече от другите, защото се връщат към започнатото и го довършват бързо.

Хамстер – 10 юни – 9 юли. Хамстерът може да работи седем дни в седмицата и най-малко петнадесет часа на денонощие, стига покрай него да има кана с кафе. Той може да реализира за нула време толкоз, колкото други не могат и за месец. Хамстерът е добър, а единствената му неприятна линия е, че обича да си поспива.

Рис – 10 юли – 9 август. Много чувствителни хора, които са подобаващи за водачи. Но тяхната сензитивност ги прави уязвими. Живеят в собствен фиктивен свят и считат, че е трябвало да се родят преди стотина години.
 Кое е вашето духовно животно съгласно зодията Кое е вашето духовно животно съгласно зодията
Знаете ли, че всеки човек си има духовно животно, с което е обвързван и то се дефинира по зодиакалния знак? Навиците и дейностите онлайн...

Диво прасе – 10 август – 9 септември. Дивото прасе рядко може да бъде забелязано, без да прави работа. Такива хора възнамеряват живота си дни напред, а от време на време и месеци. Идеални за чиновници.

Лос – 10 септември – 9 октомври. Често прави огромни и внезапни промени в живота си. Болезнено е завързан към децата си. В работата си елементарно реализира огромни триумфи.

Бобър – 10 октомври – 9 ноември. Стремежът на Бобъра към успокоение и ред води до естетика в неговия дом и в работата му. Тези хора не бързат, постоянно са спокойни и уверени в силите си.

Куче – 10 ноември – 9 декември. Характерно за него е, че е лоялно и храбро, когато става въпрос за близки хора. Кучето постоянно държи на думата си и не нанася удари под кръста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР