Мечето, което си спретна СПА процедура в басейна към лифта

...
Мечето, което си спретна СПА процедура в басейна към лифта
Коментари Харесай

Мрежата прегря заради мечето плувец в Сопот ВИДЕО

Мечето, което си спретна СПА процедура в басейна към лифта на Сопот към този момент си има име, а целият град се втурна да го брани от възможен отстрел. След като от комплекса споделиха видеото, на което се вижда по какъв начин неканеният посетител се цамбурка в плувното оборудване, мечето натрупа стотици лайкове и споделяния.

В обществените мрежи обаче се появиха спекулации, че от горското стопанство имат намерение да приспят животното и даже да дават позволение за отстрела му. Тези сведения бяха опровергани от Изпълнителна организация по горите, които изрично обявиха, че не са издавали каквито и да било заповеди, свързани с мечката, оповестява "Трафик ".

Междувременно от управата на лифта оповестиха, че мечето към този момент се е сдобило с име – Суими. Тематично за осъществяванията му в басейна. В страницата на Лифт Сопот се появи и петиция за избавяне на мечока.

„ Дивите животни са част от нашата еко система и е безконтролно да бъдат убивани, единствено тъй като не се преценяват с нашите навици. Ние от Лифт Сопот и Gelato & Latte към този момент сигнализирахме на горско стопанство Карлово, като категорично ги информирахме, че при нужда ще финансираме интервенция по залавяне и пренасяне на мечето”, пишат от управата на оборудването.

Те разгласиха още едно видео, на което се вижда по какъв начин мечето си играе с жаба и даже се любува на засадените в двора рози.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР