Мдаа. Войната на тронове премина в следващата си фаза -

...
Мдаа. Войната на тронове премина в следващата си фаза -
Коментари Харесай

Марков: Основните партии, които поддържат скъпоплатени армии от тролове, са ГЕРБ и БСП

Мдаа. Войната на тронове мина в идната си фаза - война на тролове. Основните партии, които поддържат скъпо платени армии от тролове са ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Да си знаете.

Партийните тролчета внезапно минаха границата ми на толерантност в страницата откакто схванаха, че оставам равноотдалечен от политическите партии в нашата балканска мафиотска република. Общувам с всевъзможни хора с партийни убеждения, само че това към този момент не значи нищо. И има причина.

И тъй като няма по какъв начин да оставя даже умисъл в предизборните тролчета, разгласявам режим на военно състояние на тази моя страница и сътворявам своя войска от маркови тролове. Те ще почистят и блокират вечно всеки, на който профилът му има признаци на потайност, подправена неприкритост, както и всеки който влиза в изкуствено предизвикани от самия него несъгласия, по отношение на бъдещи мои постове. Това военно състояние ще продължи до края на изборите и няма да има приемливост, схващане, демократични, човешки права и впрочем, които да пречат на моя принос в актуалната поредна подправена борба за държавния престол. Това е ситуацията, господа приятели!

Ще сервирам информация на читателите си каквато намеря за добре, само че навременна и тествана за откриване на всички вероятни неистини, операции и познати за всички нас други дейности на бъдещи държавни хрантутници и впрочем нехранимайковци, поискали посредством легитимиране на следващите подправени избори държавни и политически постове. И пари.

Но тъй като всеки състезател си има тактичност и проект, моят е да доближи до най-малко 3 милиона български жители по разнообразни канали посредством новаторски средства, лично ноухау и други непопулярни механизми. Нека всеки да може да чуе друга от политическата позиция, пък след това самичък да реши какво да бъде неговото държание на идния контрактуван мач.

И най-важното е да не забравяте, че акциите по повдигане на интензивността на вота ще се водят с фокус " партийните малките екрани ", каквито към този момент имат всички съществени играчи на сцената, по тази причина ви предлагам от през днешния ден до края на изборите да бъдете с тапи в ушите си когато гледате случайна партийна телевизия. Направете ги безсмислени за мозъците ви и вдигнете самоуверено вашия червен картон. Тези малките екрани са тяхното главно оръжие с което ще ви зомбират и лъжат, с цел да реализиран авансово контрактувания резултат. Помнете това - слушайте, само че не ги чувайте. Пропагандата е отрова!

Ще спечелим борбата, само че ни би трябвало още малко самообладание.

Николай Марков, Facebook

Мдаа. Войната на тронове мина в идната си фаза - война на тролове. Основните партии, които поддържат скъпо...
Публикувахте от в

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР