McLAREN разкри първите подробности за първата в историята си изцяло електрическа и

...
McLAREN разкри първите подробности за
първата в историята си изцяло
електрическа и
Коментари Харесай

McLAREN с електрически автономен автомобил

McLAREN разкри първите детайлности за първата в историята си изцяло електрическа и "автономна " кола. Тук обаче не става въпрос за напълно функционален автомобил, а за детска електрическа количка, явяваще се умалена версия на модела 720S, която разполага с дистанционно ръководство, с което да боравят по-уверените ръце на родителското тяло.

Електрическото моделче на McLAREN, което е налично за закупуване на цена от 315 английски лири, е предопределено за употреба от деца на възраст от 3 до 6 години, само че както виждаме във видеото е възможно определението за шестгодишен да бъде разтеглено във времето.

Подобно на показаният през 2016 година McLaren , новият артикул на марката е оборудван с електрически мотор, който се ръководи с педал и е надграден с звук на същински мотор. Моделчето разполага с гнездо за контактен ключ, а на истинското контролно табло се изобразява значима за актуалното положение на машинката информация. Благодарение на интегриран USB вход пък е допустимо въпроизвеждането на обичана музика или филмче.



Новото електрическо автомобилче на McLAREN ще се предлага и в неповторим Papaya Spark екстериорен цвят, който обаче ще бъде лансиран на пазара по-късно през годината.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР