McLaren Artura бе представен преди близо два месеца и макар

...
McLaren Artura бе представен преди близо два месеца и макар
Коментари Харесай

Новият McLaren предлага изключително ускорение

McLaren Artura бе показан преди близо два месеца и въпреки тогава да бяха показани техническите характерности на модела, то ускорението от 0 до 100км/ч не бе публично доказано от английската компания.
 Новият McLaren предлага извънредно ускоряване

Ето, че по-рано през днешния ден от McLaren разкриха повече данни за „ бюджетния “ си модел и той предлага извънредно положително ускоряване. Спринтът до 100км/ч лишава тъкмо 3 секунди, до момента в който за този до 200км/ч ще бъдат нужни 8.3 секунди. По-интересно е времето за което колата взима права от 402м, което е най-често употребявано при мил надпревари.

 Новият McLaren предлага извънредно ускоряване

Суперкарът се нуждае от 10.7 секунди, с цел да измине дистанцията, което е много добър индикатор за кола по която не са правени никакви усъвършенствания. Що се отнася до оптималната скорост, тя е лимитирана на 330км/ч. Под капака на McLaren-ът можем да открием 3.0-литров V6 с две турбини и мощ от 577 конски сили, a eлeктрoмoтoр дoбaвя oщe 94 кoнcки cили. Тaкa cиcтeмнaтa мoщнocт доближава 671 кoнcки cили, a мaкcимaлният въртящ мoмeнт - 804 нютoн мeтрa.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР