McDonald’s е известен с това, че постоянно пренастройва менюто си

...
McDonald’s е известен с това, че постоянно пренастройва менюто си
Коментари Харесай

Бивш служител на McDonald`s споделя любими елементи от „скритото меню“ – включително пица McMuffin

McDonald’s е прочут с това, че непрекъснато пренастройва менюто си – само че има цялостен куп „ секрети “ артикули, за които евентуално в никакъв случай не сте знаели.

Наскоро хранителната верига разгласи връщането на своята емблематична опаковка за закуска единствено с цел да я изтегли от менюто два дни по-късно заради „ невиждано търсене “. За благополучие клиентите бяха прекомерно заети да тестват новия бургер McSpicy x Frank's RedHot, както и два вкусни розови десерта, с цел да се разстроят прекалено много.

Но някогашен чиновник споделя, че има куп секрети лакомства, които личният състав ще направи себе си - до момента в който демонстрират креативност с известни съставки, в това число McPizza!

Някои от продуктите бяха характерни за McDonald's Австралия, само че други несъмнено биха свършили работа тук - и ни се желае да ги опитаме. Човекът, който твърди, че е работил за компанията за бързо хранене, показа тайните в Reddit през 2020 година, отговаряйки на въпроса на някой за подправката за чийзбургери на McDonald's в Австралия.

Оригина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР