McDonalds и Crocs си партнират, за да създадат сабо, сандали,

...
McDonalds и Crocs си партнират, за да създадат сабо, сандали,
Коментари Харесай

McDonald`s и Crocs създават нови обувки, вдъхновени от Hamburglar и Grimace. Цена: $75.

McDonalds и Crocs си партнират, с цел да основат сабо, сандали, талисмани и чорапи, въодушевени от марката и талисманите на веригата за бързо хранене, в това число Grimace и Hamburglar. Обувките ще костват 75 $ за чифт.

От средата на деня във вторник фирмите ще стартират да продават четири стила обувки: класическо алено сабо, въодушевено от McDonalds; раирано черно-бяло сабо Hamburglar; жълто сабо Birdie; и виолетов сандал Grimace, се споделя в изказване на Макдоналдс в понеделник.

Странните обувки, които ще се продават на дребно сред $70 и $75, могат да се съчетаят с подобаващи чорапи за $20, изобразяващи лицата на известните герои. Феновете на McDonald's могат също по този начин да обогатят обувките си с талисмани Jibbitz, основани след Big Mac, пържени картофи и Chicken McNuggets на веригата, в допълнение към щипки, въодушевени от златните арки на компанията.

От средата на деня във вторник купувачите могат да купуват обувките онлайн или в магазините на Crocs и при сътрудниците за търговия на едро, съгласно McDonald's.

регистрирано.

McDonald's направи и други нападения в модата. През август Mcdonald's се сплоти с английската скейт марка PALACE, с цел да пусне марково облекло.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР